Movies & Books

NÅGRA SERIETIPS

Regniga somrar som denna varit hittills brukar man ha massa tid över som spenderas inomhus och man vet inte riktigt vad man ska hitta på tillslut. Dessa stunder är perfekta för serietittande så jag tänkte tipsa om nio av mina favoriter. Har ni missat någon av dessa serier – se den!

( Hart of Dixie, Once upon a time, Pretty little liars, The lying game, 90210, One Tree Hill, Grey’s Anatomy, The vampire diaries, The secret circle)

8 svar till “NÅGRA SERIETIPS

 1. Veronica skriver:

  Haha roligt att vi gillar precis samma serier! Har sett alla utom Hart of Dixie och är verkligen förälskad i alla. The vampire diaries och The lying game är favoriterna 🙂

 2. Fanny skriver:

  Då är det min plikt att tipsa om Bunheads till dig! En väldigt mysig serie, skaparna utav Gilmore Girls har gjort den! 🙂

  Mina favoriter av de ovan är Grey’s, Vampire Diaries och Pretty Little Liars!

 3. Hilda skriver:

  gillar flera av dom serierna, men undrar en sak.. vart kan man se på dem?? :))

 4. Alda skriver:

  Alla är underbara serier! Men då måste du ta en titt på ”Teen wolf”. Går i samma steg som vampire diaries och secret circle! Du kommer älska den!

 5. Sigrid skriver:

  Har inte sett alla men Gossip Girl är fortfarande min favorit, sen kommer faktiskt Glee! Se den också fanny, den är super!

 6. julia skriver:

  Var kollar du på serierna? Har så många jag skulle vilja se! Har du tips på någon gratis online sida med svensk text? Är väldigt tacksam för svar!!

 7. Anna skriver:

  Tack så mycket för tipsen! Jag har precis kikat klart på alla säsonger av 90210 så jag är verkligen i behov av en ny serie att följa.. Så detta var ju perfekt! 😀

 8. hart of dixie är så sjukt bra! Längtar till säsong 2!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.