Everyday

BLIVIT MED LÄGENHET!

Gud vilken dag det var igår, jag köpte en lägenhet!! Allt gick så fort och helt plötsligt satt jag där och skrev på papper. Som ni säkert har märkt så har jag ju kollat på en hel del lägenheter den senaste månaden. Jag har varit med och budat på en favorit förut men annars har jag inte hittat något jag fastnat för, för än nu i helgen. Nu hade jag tre stycken som jag var riktigt sugen på men jag kunde ju inte vara med och buda på alla så jag satt och övervägde för och nackdelar hit och dit. Så fick jag ett sms från en mäklare som visade en lägenhet för mig för flera veckor sedan. Hon sa att hon hade en lägenhet som inte skulle ut på den öppna marknaden och sa att om jag var intresserad fick jag höra av mig. Så jag tänkte ”Ja, varför inte?” och ringde upp och frågade om tid. Då var den enda tiden väldigt dum för mig och jag kom fram till att jag inte skulle hinna dit kommunalt och varken mamma eller pappa kunde, så jag tänkte att det var lika bra då jag redan hade tre bra plus att hur fin kunde den egentligen vara om den inte skulle ut på den öppna marknaden? Så jag tänkte helt bort den och så ringde pappa och väckte mig igår morse och sa att han hade fixat så att han kunde följa med mig och titta på lägenheten i alla fall så jag gick upp, drog på mig lite kläder och åkte iväg. Och blev kär. Den var så himla fin och jag kände mig som hemma på en gång. Jag la ett bud och 8 timmar senare satt jag och skrev på papper. Snacka om tur! Så nu har jag snart en superfin sekelskifteslägenhet i min absoluta favoritstadsdel Vasastan/Birkastan. Lycka! Eftersom att det bara var en privat visning så finns det inga visningsbilder på lägenheten som jag kan visa er men här ovan har ni två små sneakpeaks som jag tog med mobilen igår och annars får ni se den när jag flyttar in! 🙂

18 svar till “BLIVIT MED LÄGENHET!

 1. annayellowbanana skriver:

  WOW vad fint det ser ut! GRATTIS 😀

 2. Anna skriver:

  Åh såg himla mysig ut?
  Hur mycket får man ge för en Sådan lägenhet?!
  Hur står är den??
  Kram

  1. Fanny skriver:

   Den är supermysig! Man får nog räkna med mellan 2 200 000 – 2 600 000 ungefär. Den är 33 kvadratmeter 🙂

 3. Åh samma stil som min, byggd 1898. Älskar det vita ljusa, de stora fönstrena och alla fina detaljer. Grattis!!

 4. Maja Hurtigh skriver:

  Grattis! 🙂

  Själv bor jag i kärnan av Södermalm, men har – sen jag flyttade till Stockholm från Vasastaden Göteborg i höstas – velat bo i Birkastan/Vasastan. Det är så mycket mysigare där! Får fortsätta försöka övertala min pojkvän att vi får flytta dit…

 5. Pia skriver:

  Wow! Vad kul, grattis! 😀 Längtar tills vi får se hur den ser ut sen när du har inrett den ^^

 6. Sofia skriver:

  Åh gud vad kul 😀 hur tusan har du råd med en lägenhet? avis 😉

  1. Fanny skriver:

   Jag får jobbar stenhårt 😉 Haha. Sedan flyttar ju Jesper in med mig också så vi kommer dela på alla kostnader som hyra, el osv 🙂

 7. . skriver:

  Grattis !!!! 🙂

 8. Rebecca skriver:

  Grattis kära du!!!

 9. Karolina skriver:

  GUUUD VAD KUL! GRATTIS! Jag vill också köpa en lägenhet, och på de små bilderna man får se så ser det ju RIKTIGT lovande ut 🙂 Älskar såna där fönster!

 10. Agnesa skriver:

  Åh grattis!! x

 11. Grattis Fanny, hoppas allt går bra med lägenheten och ser framemot att få se den sen! 🙂

 12. Frida skriver:

  Åh vad fin Fanny! Grattis till lägenheten!

 13. jenny skriver:

  Men gud va kul, grattis 😀

 14. Moa skriver:

  Fasen så roligt! Grattis 😀

 15. stefanie skriver:

  nej vad fint! Stort grattis 🙂

 16. Freja skriver:

  Grattis!! Kan du inte berätta från början hur du har gått tillväga, vilka hemsidor du har kollat (om du har) och hur du gör med lån och sånt? 🙂 är nämligen också riktigt sugen på att köpa eget men vet inte riktigt vart jag ska börja..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.