Everyday

FLOWER ROW

Titta vilket sött armband jag hittade i brevlådan igår! Det är från Pilgrim (genom 21Diamonds). Det kommer vara perfekt för att piffa upp min handled i höst tillsammans med en massa enklare silverarmband. Detaljer, detaljer…

First I just want to apologize to all of you international readers. I have not had the time to translate into English the past few days. It has been really stressful with fashion week and everything but now I’m back again! Look what a cute bracelet I found in the mailbox yesterday! It is made by Pilgrim (from 21Diamonds). It will be perfect to spice up my wrist in the fall along with a bunch of other simple silver bracelet. Details, details …

5 svar till “FLOWER ROW

  1. Lotta skriver:

    Oj vad fin! Älskar pilgrim!

  2. Anonym skriver:

    Hej fanny! Jag har skickat ett mail till dig som är ganska personligt.. jag hoppas du kan svara på det!

  3. Jojo skriver:

    Fint! färgen på blommorna är lugnande…..typ;p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.