Everyday

MASSAGEFREDAG

Nu är jag hemma från min massage! Det var så himla skönt, perfekt en så ruggig dag som den här. Presentkortet jag hade fått var genom Upplevelse.com som säljer en massa andra upplevelser också. Ett riktigt bra tips när det kommer till att köpa presenter till folk! Vem vill liksom inte ha en massage, luftballongstur eller vinprovning? Nu tänker jag bädda ner mig i sängen med datorn och dra ner rullgardinen. Jag vill inte ens se på eländet där ute. Jag älskar sånt här väder i Oktober när man kan höstmysa osv, men när det fortfarande är Augusti är det inte det minsta kul.

3 svar till “MASSAGEFREDAG

  1. Jojo skriver:

    åhhh….bara tanken på att gå på spa får mig att le:p

  2. Frida skriver:

    Åh vad härligt med massage!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.