Everyday

TRICK OR TREAT?

Hej på er, och Glad Halloween! Efter 14 dagar i streck med jobb så är jag ledig idag. Det är superskönt att  jag (inbilla mig att jag) kan göra precis vad jag vill (egentligen måste jag storstäda). Hittills idag har jag i alla fall svarat på en massa mail, smygätit godis innan frukosten och ringt och kollat upp lite saker angående leveransen på kökssoffan jag har köpt. Nu ska jag börja med städningen!

Hello and Happy Halloween! After 14 days in a row of work I’m off today. It’s super nice that I (imagine that I) can do whatever I want (actually, I have to clean the room). So far today I have answered a lot of emails, secretly eating candy before breakfast and looked up some stuff regarding the delivery of the sofa I bought. Now I’ll start with the cleaning!

2 svar till “TRICK OR TREAT?

  1. Sofia skriver:

    Har också städdag idag men det gör inte så mycket för att här spöregnar det ute! Snygg bild, älskar den gråa tröjan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.