Okategoriserade

CLASSIC PERFECTION

Här är mina nya, perfekta pumps från Sarenza. Jag har varit på jakt efter ett par klassiska, svarta i flera år utan att hitta de perfekta. Jag har velat ha dem i sammet, med rund tå som täcker hela tå-delen på foten och en ordentlig klack så att de inte blir vingliga. Och här är dem! Bilden gör dem inte rättvisa, jag skulle egentligen ha fotat dem på då det är då de är som snyggast men det fanns inte tid för det imorse. Ni får se dem på i något outfit-inlägg senare istället! Åååh, jag är så himla nöjd!!

Here are my new, perfect shoes from Sarenza. I’ve been looking for a pair with classic model in black for years without finding the perfect pair. I’ve wanted to have them in velvet, with a round toe covering the entire toe-part of the foot and a decent heel so they do not become wobbly. And here they are! The picture does not make them justice, I should have photographed them twhen I wear them but there was not time for that this morning. I’ll show you in a outfit-post later instead! Ooooh I’m so happy with them!!

2 svar till “CLASSIC PERFECTION

  1. Sofia skriver:

    Snygga! Har nästan likadana fast från vagabond 😉

  2. Lovisa skriver:

    klassiska och fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.