Everyday

MYSTERIOUS

Jag tog den här bilden när jag var på väg till jobbet här om dagen. Jag tycker att det ser lite mystiskt och sagolikt ut på något sätt. Nu ska jag strax ta bilen till jobbet, jag har kvällspasset idag. Hur sjukt låter det inte med ”ta bilen till jobbet”? Jag har redan kört själv lite men det känns fortfarande olagligt på ett underbart sätt, haha. Nej nu ska jag hoppa i lite kläder och sedan röra på mig! Jag har tidsinställt lite perfektion till er som kommer senare. Mmmm…

I took this picture when I was on my way to work the other day. I think it looks a bit mysterious and ”fairytaleish” in a way. Soon I’m going to take the car to work, I work the evening hours today. How weird does ”take the car to work” sound? I have already been driving some on my own but it still feels illegal in a wonderful way, haha. No, now I’ll jump into some clothes and then get on the move! I have timed a little perfection-post to you that will show up later. Mmmm …

3 svar till “MYSTERIOUS

  1. Anna skriver:

    Hej, jag behöver hjälp med att matcha en ralph lauren t-shirt (den är svart med röda detaljer). Kan han ens ha den till vardags?
    vad kan man ha till i såna fall? snälla hjälp! Tack iförhand! 🙂

  2. Sofia skriver:

    Jag minns också första gången jag körde efter att fått körkort och det var sjukt ovant och läbbigt men nu känns det som jag alltid har haft det! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.