Everyday

NO TIME TO GET ILL

Hej på er! Jag börjar bli sjuk, det känns riktigt tungt nu när julen närmar sig och mitt jobbschema är jättetätt och stressigt. Jag får sova länge i morgon och klä på mig ordentligt! På jobbet idag hinkade vi i oss te, lyssnade på julmusik och sålde hundratals julstjärnor, hyacinter och amaryllisar till kunderna. Min favorittid på året att jobba är verkligen julen, lucky me att det är mest att göra också! Nu har jag och Jesper Felix här på besök så killarna är iväg och köper pizza medan jag bloggar. Ingen ork att laga middag ikväll!

Hello! I’m starting to get ill, it feels really hard now that Christmas is approaching and my workschedule is very tight and stressful. I have sleep late tomorrow and wear a lot of clothes, haha! At work today we drank a lot of tea, listened to Christmasmusic and sold hundreds of poinsettias, hyacinths and amaryllises to the customers. My favorite time of year to work is Christmas. Now Jesper and I have Felix here on a visit, so the guys are off to buy pizza while I blog. No energy to cook dinner tonight!

4 svar till “NO TIME TO GET ILL

  1. Linda skriver:

    Massa C vitaminer & Kan jang hoppas jag gör susen 🙂

  2. Tilda skriver:

    Vad finansierar du dig på? Alltså jobbar du med allt det som står i ”Gör” på din beskrivning? Och får du pengar på det sättet, samtidigt som du jobbat på blomster-butiken?

  3. Sofia skriver:

    Vilken fin bild på dig. Hoppas du inte blir sjukare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.