Everyday

SNART

Bilder från Skottland, sommar 2012

Gud vad jag njuter av att veta att om en vecka jag jag gå klädd sådär igen. Jag har redan börjat knåpa ihop sommar-outfits i huvudet så ni kommer få massa outfitbilder och annat kul när jag är borta 😀 Idag har jag i alla fall jobbat och sedan jag kom hem har jag städat bort all jul och fyllt på med en massa nytt och fräscht från butiken så nu är det jättefint här i lägeneheten! Next på lördagsschemat är film, Jespers choice, så det blir spännande att se vad det blir. Det är jobb för båda oss imorgon med!

4 svar till “SNART

  1. Victoria♥ skriver:

    härliga bilder du! 🙂

  2. Sofia skriver:

    Härligt det låter 🙂

  3. Emelie skriver:

    När kommer du presentera resten av vinnarna från luck-tävlingarna? 🙂

  4. Åh det där såg riktigt härligt ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.