Home

CUPS

När jag var i Falu-butiken idag för att fota till Blomsterriket-bloggen såg jag att dom hade fått in så himla fina koppar som vi inte fått till Rotebro-butiken. Jag funderar på att köpa hem dem och hänga upp på knopparna på min nya tallrikshylla jag fick av mormor och morfar i födelsedagspresent (jag ska visa er den också senare, så himla fin). Vad tror ni, gillar ni dem?

When I was in our store in Falun today to take pictures to the Blomsterriket-blog I saw that they had so cute cups that we don’t have in the store in Rotebro where I work. I’m thinking about buying them and hang them on the buds on my new plate shelf I got from my grandparents for my birthday (I’ll show you that too later, it’s so beautiful). What do you think, do you like them?

6 svar till “CUPS

 1. Isabella skriver:

  Jättefina! 🙂

 2. ida skriver:

  dem var kalas fina !

 3. Sofia skriver:

  Vilka söta 🙂

 4. jenny skriver:

  Superfina!

 5. Simone skriver:

  Vilka härliga koppar!

 6. Josefine skriver:

  Åh vilka underbara! De måste jag gå in och kika på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.