Okategoriserade

INSTAWEEK

1. Sneak peek, 2. Mello-mys i lördags, 3. Fick äntligen upp lite tavlor på väggarna här hemma!, 4. Laddat upp för kvällspasset på jobbet, 5. Äntligen är London bokat! 69 dagar kvar…, 6. Söndagens outfit / 1. Sneak peek, 2. Swedish Eurovision this Saturday, 3. Finally got up some pictures on the walls at home!, 4. Shopped for the night shift at work, 5. Finally, a trip to London is booked!, 6. Sunday’s outfit

3 svar till “INSTAWEEK

 1. Jeanette skriver:

  hej!

  jag vill åka till London men jag har ett problem.. jag vill åka dit för att gå på sevärdheter och sen shoppa loss.. du kanske har skrivit detta i din londonguide men jag undrar hur stor budgett du brukar ha med dig på ett ungefär?=)

  kram!

 2. Sofia skriver:

  Gott med jordgubbar 🙂

 3. Jojo skriver:

  Härliga bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.