Movies & Books

BÖCKER

Ni var många som frågade vilka böcker jag köpt med mig till resan och här har ni dem! Som ni ser körde jag på film-tema. Men jag tänkte att om den blir filmatiserad så måste den vara bra! Haha. Har ni läst någon av dessa böcker? Vad tyckte ni?

11 svar till “BÖCKER

 1. Anneli skriver:

  ”En dag” köpte jag och läste ett enda kapitel. Värsta boken någonsin. Slängde den nog i senaste storstädningen.

 2. En dag segade jag mig igenom. Läste hela men ja.. vet inte riktigt om det var värt det. Beautiful Creatures har jag börjat på, den är seg, men jag vill ändå läsa mer.. tror jag.. :p

 3. nikolina skriver:

  är beautiful creatures på svenska?

  1. Fanny skriver:

   Nej den är på engelska 🙂

 4. Felicia skriver:

  En dag är en bra bok, men jag tycker att filmen är mycket bättre, att känslor och tankar visas bättre på film än hur de beskrivs i boken.

 5. Johanna skriver:

  Safe Haven är väldigt bra tycker jag!!

 6. Jonna skriver:

  Jag har läst ”En dag” och tyckte den var riktigt bra! Jag tyckte om den så mycket att jag bestämde mig för att se filmen direkt efter jag läst ut boken, stort misstag.. Jag tyckte inte alls att filmen lyckades fånga upp de känslor som fanns i boken.

 7. Sofia skriver:

  Har inte läst nån utav dom :-/ Många är väl på engelska?

 8. Julia skriver:

  Jag har läst En Dag och den var såååå fin. Även fast den är SJUKT seg i början ganska länge, så känns det värt med tanke på boken upplösning, grät de sista 30-40 sidorna. Och filmen visar inte, som tidigare nämnt, upp samma känsla som boken gör.

 9. Caroline skriver:

  Läste Safe Haven under lovet och tyckte att den var bra men inte alls lika bra som hans andra böcker. Har du läst Message in a Bottle? DEN är riktigt bra!

 10. Kajsa skriver:

  En dag – SÅ. JÄVLA. BRA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.