Tips & Listor

BACK IN STOCK

Vi börjar veckans bloggning med ett litet tips! Ni är många som frågar om mina pumps från Mustang Shoes och de tog ju slut ganska strax efter att jag köpte mina men nu såg jag att Sarenza hade fått in dem i lager igen! De är helt klart mina bekvämaste klackar som fungerar vid alla tillfällen. Dom finns inne i storlek 36-39 och även i orangerött och senapsgult, men jag tycker att de svarta är absolut snyggast. Ni hittar dem HÄR.

I’ll start this week’s blogging with a tip! Many of you ask about my pumps from Mustang Shoes and they sold out pretty soon after I bought mine, but now I saw that Sarenza got them back in stock! They are without doubt my most comfortable heels that works in all situations. They have them in size 36 to 39 and also in orange-red and mustard yellow, but I think that the black ones are the most stylish ones. You can find them HERE.

3 svar till “BACK IN STOCK

 1. Sandra Lundahl skriver:

  åh vad glad jag blev att du bloggade om de skorna, har letat efter ett par snygga, bekväma pumps utan resultat. Tack för tipset!! Tänkte bara fråga dig, hur de är i storleken, har du din normala storlek i skorna? 🙂

  1. Fanny skriver:

   Vad kul! Dom är verkligen underbara 🙂 Ja de är normala i storleken, jag har min vanliga och det är perfekt 🙂

 2. Sofia skriver:

  Snygga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.