Everyday

PACK-SNEAK-PEEK

Här är en liten sneak peek på vad ni kommer få se på outfitbilderna från London. Jag packar som en tok här hemma. Jag ska snart till jobbet och sedan när jag slutar ska jag direkt hem till mamma och pappa på födelsedagsmiddag eftersom att pappa fyller år i morgon och sedan flyger vi ju till London tidigt i morgon bitti. Jag är SÅ taggad!

Here’s a sneak peek of what you will see on my outfit pictures from London. I’m packing like crazy here. I’m about leave for work soon and then when I finish tonight I will go directly to mom and dad’s for a birthday dinner for dad and then we fly to London early tomorrow morning. This is gonna be GREAT! 

4 svar till “PACK-SNEAK-PEEK

 1. emma skriver:

  Älskar mönster och färg 🙂 så som det ser ut nu så kan det bara bli snygga outfits!

 2. Kim skriver:

  Har inte insett det förrän nu men jag kommer vara i London samtidigt! Otroligt kul om jag hade sett dig där någon dag 🙂

 3. Sunshineeveryday skriver:

  Ha så kul i London! 🙂

 4. Sofia skriver:

  Ser fint ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.