Everyday

ÖNSKEMÅL?

Nu var det länge sedan jag bad er om era åsikter! Det skulle vara superkul om ni ville ge mig önskemål på inlägg, skriva vad ni tycker bäst om att läsa här på bloggen så att jag vet vad jag kan göra mer av, om det är något ni undrar över eller så! Inget är för litet, allt är något. Jag lovar att läsa vartenda ord och försöka uppfylla så många önskeinlägg som möjligt. Shoot!

Now it was a long time ago since I asked you for your opinions! It would be super fun if you could give me any wishes for posts you might have, write what you like best to read in this blog, if there is anything you wonder about or something like that! Nothing is too small, everything is something. I promise to read every single word and try to do as many posts as you suggest as possible. Shoot!

15 svar till “ÖNSKEMÅL?

 1. Daria skriver:

  mer inredning 🙂

 2. kajsa skriver:

  Hårtips! 🙂

 3. Frida skriver:

  Älskar din blogg! Något jag hade velat se mer av er dina grymma ebaytips 🙂

 4. viktoria skriver:

  inredning och klädtips inför hösten 🙂

 5. Wilma skriver:

  Jag skulle uppskatta om du skulle göra sminktips och vissa vad du har för sminkprodukter, då jag gillar din ”naturliga” sminkning. Och gärna tutorials på en sån 🙂
  Tack för bra blogg!

 6. Malin Lidman ★ skriver:

  Om du har något bra på latte? Inrednings-tips & shopping tips!

 7. johanna skriver:

  Mer personliga och vardagliga inlägg plus bilder skulle vara kul!:D Vet att du inte gillar att vara FÖR personlig men lite lätt allmänt bara är kul:)
  Skulle vara kul med inlägg om hur man söker extra jobb och vad man ska tänka på! om du har några tips. Jag är 17 år och går andra året i gymnasiet och BEHÖÖÖÖVER VERKLIGEN EXTRA PENGAR haha…

 8. Lovisa skriver:

  Jag tycker du har en perfekt blandning i din blogg; outfits, mode, inredning, vardagsbilder… Helt klart en av mina favoritbloggar!! 🙂

 9. Anna skriver:

  Håller med Lovisa, du har en bra blandning i bloggen, verkligen en av mina favoriter! Men jag tycker att instaweek-inläggen är onödiga eftersom jag (och troligtvis alla andra läsare också) följer dig på instagram så blir det inget nytt. Men annars jättebra! 🙂

 10. Louise skriver:

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg med snygga höstkappor? Skulle vara toppen

 11. amanda skriver:

  filmtips :))

 12. Kajsa skriver:

  Min favoritblogg! Dagens fråga kanske? Håller med Lovisa! 😀 kram

 13. Kajsa skriver:

  Min favoritblogg! Dagens fråga kanske? Håller med Lovisa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.