Home

PÅ FILTJAKT

När det kommer till inredning brukar jag ofta bygga upp en massa påhittade anledningar (som jag till och med själv går på) till att jag borde köpa de där nya kuddarna eller den där ljuslyktan. Någonting som vi däremot faktiskt behöver men som jag inte lyckas hitta är en filt. Jag vill ha en filt som är riktigt varm och mysig men som ändå är snygg att ha hängandes över armstödet eller över fotändan på sängen. Helst skulle jag vilja ha något i stil med filten som hänger över stolen på bilden nedanför i cremevitt, beige eller kaffe latte, som en gigantisk, grovt stickad halsduk. Någon som vet vart man kan få tag på liknande? Eller någon annan fin filt för den delen!

When it comes to interior decor I often build up a lot of made-up reasons (which I’m starting to believe myself) for why I should buy those new cushions or that candle lantern. But something that we really do need but I can’t find a blanket. I want a blanket that is really warm and cozy but still nice and beautiful to have hanging over the arm or the foot of the bed. Ideally, I’d like to have something like the blanket hanging over the chair in the picture below in cream white, beige or latte, like a giant scarf. Anyone know where to get one like that? Or any other nice blanket for that matter!

14 svar till “PÅ FILTJAKT

 1. alma skriver:

  http://www.artilleriet.se/shop/kuddar-mattor-textil/#chunky-throw
  Här finns en filt som liknar en stor, stickad halsduk 🙂

  1. Fanny skriver:

   Det är PRECIS en sådan jag menade, Tack! Dock så var 3000 lite saftigt för en filt….

 2. michaela skriver:

  kolla på ica maxi’s hemavdelning, dom har jättefina ”stickade” filtar, grå och vita!

 3. Frida skriver:

  Åhléns!!:) sett ett par där i olika färger, även lexington är ett tips !:)

 4. Sandra skriver:

  Chili har jätte fina filtar! Själv har jag en filt därifrån( den med presentsnöre runt) och den är jätte mysig samtidigt som den är en fin inrednings detalj, verkligen att rekommendera! 🙂

  Här är en länk: http://www.chilli.se/sv/artiklar/textil/pladar/index.html

  1. Fanny skriver:

   Haha, precis de filtarna säljer vi i butiken där jag jobbar faktiskt 😀 Dom är verkligen supermysiga

 5. Linnea skriver:

  HM home har precis såna filtar!

 6. Annispannis skriver:

  Jag har en suuupermysig filt, liknande den på bilden högst upp till höger. Min är marinblå med vita stjärnor men den finns i massa andra färger, mönster etc. Mitt bästa köp i höst och det är ändå bara en filt. Supersnygg att hänga över soffarmen! 149kr på Chilli! TipsTips!

 7. linn skriver:

  har en sån jätte stor stickad som jag köpte på ikea för ca 2 år sedan, inte sådär super dyr heller runt 200 lappen :)!

 8. Andrea skriver:

  Kolla Hm home 🙂

 9. Julia skriver:

  Dom du har bild på från Hemtex i grått och vitt är heeeelt underbara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.