Everyday

SNEAK PEEK

Sneak peek of todays outfit

Idag har jag bara tagit itu med en miljon ärenden och därför har det inte funnits så mycket att blogga om! En outfit har jag dock lyckats fixa men de bilderna får ni i morgon för nu ska jag ha en riktig myskväll med Jesper för nu ska vi snart vara ifrån varandra i vad som känns som en evighet! Jag tycker att det är jätteviktigt att man kan ha lite separata liv fast man är och bor tillsammans så en kväll eller helg här och där tycker jag kan vara viktig men när det blir flera veckor känns det bara superjobbigt och inte det minsta kul. Usch vad jag kommer sakna honom!

5 svar till “SNEAK PEEK

  1. emelie skriver:

    Jag ligger i ett distansförhållande med min pojkvän sen två månader tillbaka och det är två månader tills vi träffas igen, jag bor nämligen i ett annat land för tillfället, inte så kul direkt.

    1. Fanny skriver:

      Distans är verkligen inte kul alls! Det enda man kan trösta sig med är hur mysigt det blir när man ses igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.