Tips & Listor

PASSPORT COVER

Köp8

Jag har fått så mycket komplimanger för mitt nya passfodral både på Instagram och av folk jag varit med så jag tänkte att jag skulle tipsa er om vart ni kan köpa det, det är nämligen ett Ebay-fynd! Endast 38 kronor kostar det och är fraktfritt så det är helt enkelt bara att passa på, ni hittar det HÄR. Om det är någon som inte vet hur Ebay fungerar så har jag gjort en guide tidigare som ni hittar HÄR.

I have gotten so much compliments on my new passport cover both on Instagram and from people I’ve met when I had it so I thought I would tell you where you can find it, it’s from Ebay! It’s yours for just 38 SEK and it’s free shipping too so it’s just to take your chance, you’ll find it HERE. If there is anyone who does not know how Ebay works, I made ​​a guide before which you will find HERE.

7 svar till “PASSPORT COVER

 1. Amanda skriver:

  så fint, beställde det nu så hoppas det inte blir några problem. aldrig beställt från ebay förut 🙂

  1. Fanny skriver:

   Jag har beställt en massa gånger och det har aldrig krånglat så jag hoppas att det inte ska göra det för dig heller 🙂

 2. Elvira skriver:

  Bra julklappstips till nån som har allt,fanns det flera modeller ?

  1. Fanny skriver:

   Inte hos just den säljaren men om du söker på ”Passport cover” så finns det tusentals!

 3. hanna skriver:

  åh vilket bra tips, det ska ja beställa med en gång!! Hur lång tid tog det för dig att få det ungefär?

  1. Fanny skriver:

   Det tog ca 3 veckor om jag minns rätt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.