Travel

MORNING WORK

IMG_82932 work Filippinerna 13-1410

Godmorgon från Kuala Lumpur! I morse vaknade jag före utsatt frukosttid så jag passade på att sätta mig på vår fina balkong och svara på lite mail och göra andra små jobbgrejer medan jag tittade ut över poolen och golfbanan. Vårt hotell här är verkligen superfint och härligt så det är verkligen ett perfekt ställe att spendera våra sista semesterdagar på. Idag ska vi spendera dagen vid poolen och i kväll blir det premiärshopping i antingen en stor galleria eller China Town. Jag är SÅÅÅ TAGGAD!

5 svar till “MORNING WORK

 1. My skriver:

  Fina du! (:

 2. Sandra skriver:

  Vilka fina bilder!
  Du har verkligen fångat en härlig känsla i dem

 3. Em skriver:

  Härligt att kunna sitta på balkongen 🙂

 4. rebecca skriver:

  Hej!

  Såg i detta inlägg att du använder macbook. Jag undrar vilken program du använder för att ”sätta ihop” bilder/ sammanfoga bilder? Jag har precis skaffat mig en macbook (använt hp innan) och jag lyckas inte hitta något som jag tycker funkar bra. Skulle vara jätte tacksam för svar. 🙂

  Ps Du har en jättebra blogg, bilderna och inläggen är super inspirerande! Ds

  1. Fanny skriver:

   Jag använder Picasa till nästan allt, det är fantastiskt bra och enkelt! 😀

   Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.