Okategoriserade

NEW IN

Bloggbilder ss1420(2)

Kimono: Lindex, Slip On’s: Bronx (here)

Här har ni veckans inköp! Ett par nya, sköna vardagsskor från Bronx och en kimono att ha över bikinin på stranden och för alla kommande sommarkvällar. Nu ska vi ut och äta middag efter en heldag på jobbet, jag hoppas att ni får en riktigt härlig kväll alla mina fina följare! ♥

Here you have this week’s purchases! A pair of new, comfortable, everyday shoes, and a kimono to wear over bikinis at the beach and for all upcoming summer evenings. Now we’ll go out for dinner after a full day at work, hope you’ll have a lovely evening! ♥

7 svar till “NEW IN

 1. liz skriver:

  omg love!!! they’re soo cute!

  http://hashtagliz.com

 2. linn skriver:

  Så himla fina saker!
  Sen en fråga, är jumpsuit ute eller inne i sommar? 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack!

   Jumpsuits är alltid inne (säger hon som älskar jumpsuits) 😉 Haha. Nej men det har blivit en basmodell så det är varken eller, vad som är trendigt och ej är nog i sådana fall mer på färg, material och modell. Lite som med klänningar! Det skulle ju aldrig vara ute med ”bara” klänning 🙂 Så kör på!

   Kram!

 3. Frida skriver:

  Hej! Jag har alltid tyckt att du tar så fina bilder och jag har samma systemkamera som du och brukade gilla att fota väldigt mycket för några år sedan men på senaste tiden har det försvunnit och vill så gärna börja fota mer i vardagen igen. Jag får alltid inspo från dina bilder från vardagen, outfits, natur, mat osv

  Hursomhelst skulle vara jättekul om du kunde förklara vilka inställningar du använder på din kamera oftast och tips. Kanske att ”dom här inställningarna använder jag oftast när jag fotar outfits/kvällbilder mm om du tänker mycket på bländare, vilket läge du fotar i (m, p, am osv)

  Skulle nog hjälpa mig att få tillbaka intresset! För det är ju SÅ kul att titta tillbaka!
  Tack för att väldigt fin och jordnära blogg.

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hej Frida och tack för din kommentar. Vad kul att du gillar mina bilder och min blogg, det gör mig superglad!

   Tyvärr så är jag inte så superduktig på inställningar och har faktiskt precis bara för två månader sedan börjat använda mig av dem alls. Oftast så fotar jag i Sport-läget som är som auto men med suddigare bakgrunder och jag tycker att det blir lite klarare färger. Annars om det är knepigt ljus eller liknande brukar jag köra på M där jag har nästan alla grundinställningar fixade men jag brukar ändra på Iso och även på miljön som man fotar i. I solnedgång te x. brukar jag sätta på glödlampan så blir det ännu gulare och varmare ljus, och sedan är det bra att använda sig av ”skugga”, ”inomhus” osv för att få rätt färger i bilden. Bländaren står alltid på 1.4, älskar sudd! 😉

   Jag hoppas att detta har varit till någon hjälp även fast jag som sagt knappt har någon koll själv. Ha en superhärlig dag och hoppas att du hittar tillbaka till fotointresset, det är ju som sagt SÅ roligt att ha 🙂

 4. Elin skriver:

  Otroligt fina köp! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.