Christmas

LUCKA 1 – SAFFRANSBULLAR MED FYLLNING

IMG_84332(2) lucka1 . . . . . Bloggbilder hv1414(2)

Åh, äntligen är vi igång! Årets julkalender kickas igång med ett recept som jag anser att man vill ha ganska tidigt i december. Lussebullarna är oftast det man bakar först och sedan kommer allt godis och annat smått och gott. Jag ville prova på något nytt i år så istället för de klassiska lussekatterna så gav jag mig på saffransbullar med fyllning. Det var snäppet mer komplicerat men det blev supergott och det är absolut något jag kommer göra nästa år igen! Dessutom så blev bullarna gigantiska så när jag och Jesper vill ha en på kvällen så delar vi alltid på en. Med andra ord räcker de hela julen!

Oh, finally December is here! This year’s advent calendar is started off with a recipe that I thought you’d want early in December. Saffron buns are usually what I make first, then comes all the candy and other goodies closer to christmas. I wanted to try something new this year, so instead of the classics I made saffron buns with filling. It was a bit more complicated, but it was super tasty and it’s definitely something I will do again next year! In addition, the buns are gigantic so when Jesper and I want one we always share it which makes them last the whole Christmas season!

18 svar till “LUCKA 1 – SAFFRANSBULLAR MED FYLLNING

 1. Emmy skriver:

  Åh vad gott! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Supergott! 🙂

 2. Sofia skriver:

  åh vad gott!!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det är det verkligen! 🙂

 3. P skriver:

  Fanny detta är då sannerligen helt fantastiskt! Jag har längtat så mycket efter att din julkalender ska starta! Är så ivrig och exalterad! God Jul!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åååååh någon som är lika taggad som jag!! Haha. Blir superglad över att du längtat efter kalendern, jag längtar verkligen efter varenda liten lucka jag ska skriva 🙂

   God jul till dig med!

 4. Jennika skriver:

  Älskar dessa inlägg! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad kul, det gör mig superglad! 🙂

 5. Eira skriver:

  ÅH! Som jag har längtat efter detta inlägget hela dagen, varit inne och kikat både här och på bloglovin flera gånger idag ^^ Ska definitivt testa dessa – väldigt snart! Kram på dig <3

  1. Fanny Staaf skriver:

   Gud så glad jag blir av din kommentar! Jag ska göra mitt bästa för att leverera max i alla kommande luckor 😀

   Stor kram!

 6. Christina skriver:

  Shit vad mycket saffran! Fyra paket blir det väl? Gott iofs 😀

  1. Alexandra skriver:

   Undrar också om det ska vara så mycket saffran? :O

   1. Fanny Staaf skriver:

    Yes det ska det! 😀 Man kan säkert ta mindre om man vill, men jag hade 2 gram i mina 🙂

  2. Fanny Staaf skriver:

   Haha det tänkte jag med när jag först läste receptet men det stämde, 4 påsar ska det vara 🙂 Som sagt, riktigt gott blir det!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Really delicious! 🙂

 7. diman skriver:

  å ser sjukt gott ut!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det var det verkligen! Riktigt saftiga och superjuliga 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.