Everyday

WISHLIST

wishlist

Jag brukar alltid göra en väldigt stor grej av min födelsedag. Jag har alltid haft fester, firat den med släkten, skrivit önskelista, planerat och verkligen sett fram emot den men i år känner jag inte så. Det blir ingen fest eftersom att jag precis hade en avskedsfest och så har både Jesper och nästan alla mina vänner flyttat utomlands då så jag är mest sugen på att ”bara vara” på min födelsedag. Kanske beror det på att jag blivit ”vuxen”, att den är på en söndag eller att det bara är en vecka innan det största som någonsin hänt mig sker (jag flyttar till Australien) men jag tänkte att en önskelista kan man ju i alla fall göra! Haha.

Idag har jag skrivit klart mitt första stora arbete men jag vågar inte skicka in det, haha. Jag är så rädd att jag ska komma på något i efterhand och att det ska vara försent att ändra det då. Men, det är bara att bita ihop och skicka in så att jag kommer vidare till nästa moment! Men, läskigt är det…. Förresten, idag är det exakt en månad tills jag lämnar Sverige!

I always make a big deal of my birthday. I’ve always had parties, celebrated with the family, made wishlists, planned and really looked forward to it but this year I don’t feel like that. There will not be a party because I just had my going away party last weekend and by then almost all my friends and Jesper has moved abroad so I mostly feel like ”just being” on my birthday. Maybe it’s because I’m an ”adult” now, that my birthday is on a Sunday or that it’s just a week before the biggest thing that’s ever happened to me (I’m moving to Australia)  but I thought that I could make a wishlist anyway. Haha. 

Today I’ve finished my first big assignment but I don’t have the courage to send it in, haha. I’m so scared that I’ll think of something more when it’s too late. But, I’ll just have to do it so that I can get on with the course. But, it’s scary… Bu the way, today it’s exactly a month until I’ll leave Sweden! 

8 svar till “WISHLIST

 1. Lovisa skriver:

  Solglasögonen var galet snygga! Var kan man finna dem?

  1. Fanny Staaf skriver:

   De kommer från Le Specs! 🙂

 2. Nikkan skriver:

  Väskan är så fin, varifrån??

  1. Fanny Staaf skriver:

   Zara 🙂

 3. Emmy skriver:

  Har också blivit lite sådär att jag gärna bara vill vara på min födelsedag haha.. konstigt hur sånt där ändrar sig 🙂 förstår att det måste vara läskigt med första uppgiften, jag själv hade varit så nojig känner jag haha. Håller tummarna för att det går bra 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Haha ja man växer väl upp antar jag 🙂 Ja det var superläskigt men nu är det gjort så jag får bara hålla tummarna!

 4. Alexandra skriver:

  Hej Fanny,

  Vart kan man köpa de snygga adidasskorna?:)

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad jag vet så finns de bara i Adidas egna butiker! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.