Outfits

Wave after wave

Outfits Februari 201512

Dress: SixKisses (here), Clutch: Åhléns, Sunglasses: Le Specs (here)

Hej på er fina! Idag har vi mest tagit det lugnt och firat min morbror och gudfar Christer som fyller 60 år idag vilket också är den största anledningen till att vi är här. Det har blivit tårta, mysmiddag på stranden, prat om gamla minnen och julmust (Christers favoritdryck). Vi berättade alla om våra favoritminnen med Christer och jag berättade om när han tog med mig till Chicago som en 18-årspresent (någon läsare som varit med länge som minns?). Hur som havet, här har ni lite bilder på vad jag hade på mig igår kväll, jag gillar verkligen min nya klänning som bara ”poppar” på något sätt.

Hey everyone! Today we’ve mostly taken it easy and celebrated my uncle and god father Christer who turned 60 today which also is the reason we’re all here. We’ve had cake, dinner at the beach, talked about old memories and had swedish christmas soda because that is his favorite drink. We all told each other of our best memories with Christer and I telled them about when he took me to Chicago for my 18th birthday, anyone who remembers that? Anyway, here are some pictures of what I was wearing last night, I really like my new dress and the way it ”pops”. 

IMG_85582 Outfits Februari 201510 IMG_85822 IMG_84922Outfits Februari 201511IMG_84982

30 svar till “Wave after wave

 1. nathalie skriver:

  använder du fortfarande 50mm/f1.4 som standard-objektiv? fina bilder! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Japp, jag varierar mellan det och ett fast vidvinkel men använder mest 50mm 🙂

 2. Love skriver:

  Jag kommer definitivt ihåg resan till Chicago! Jag har följt din blogg sedan du flyttade till Stockholm 😉 Sååå kul att se din resa de senaste åren, älskar din blogg! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad glad jag blir att du fortfarande är med 🙂 Stor kram!

 3. Agnesa Rama skriver:

  jag kommer absolut ihåg Chicago resan!! om jag inte är helt ute och svamlar så var ni väll också och åkte helikopter över Chicago eller något i den stilen? haha! Precis som Love har jag följt din blogg sedan start nästan känns det som! slutet på 2008 fann jag din blogg och sedan dess har jag varit besatt!:) kommer ihåg petter haha!! du är absolut en av mina favorit bloggare:)

  1. Fanny Staaf skriver:

   Guuud, helt galet att du varit med så länge! Du måste ju känna mig bättre än jag känner mig själv 😉 haha. Blir i alla fall himla glad, tusen tack för din fina kommentar!

   Kram

 4. Maja skriver:

  Ja kommer absolut ihåg när du åkte till Chicago! Har för mig att din morbror typ va pilot?
  Gud va underbart det ser ut att vara på bilderna, hoppas ni har en bra resa!!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt! Precis, han var pilot på SAS så jag åkte med honom när han hade flygning dit 🙂

   Kram!

 5. Kajsa skriver:

  Kommer ihåg den! Jag har läst din blogg nu i snart fem år och måste säga bara att du är så himla fin och man blir jätteinspirerad av dig 🙂 sluta aldrig blogga!!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Gud vad glad jag blir, massor med tack! <3

 6. Emelie skriver:

  Minns helt klart Chicagoresan! Ha det kanon trevligt därborta och lycka till ”down under”! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Så kul att du varit med så länge! Tack så mycket 🙂

 7. Julia skriver:

  Åh det kommer jag ihåg! Ni verkar ha en sådan härlig och mysig familj 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad kul! 🙂 ja vi har verkligen en supermysig släkt, jag känner mig så himla lyckligt lottad! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack!

 8. Linnea skriver:

  Så snygg outfit! Jag gillar verkligen klänningen 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack så mycket! 🙂

 9. Mathilda skriver:

  Jäklar vad jag läst din blogg länge.. Var med långt innan dess också!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Haha vad glad jag blir! Ja det är ju ganska många år sedan nu.. 🙂

 10. Sofia skriver:

  Såå himla fin!!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack 😀

 11. Paula skriver:

  Oja, det kommer jag ihåg. Har varit här mycket längre än så! Haha.

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt! Haha ja det var ju ändå 4 år sedan så blir alltid förvånad när läsare varit med så länge 😉

 12. Emmy skriver:

  Låter som ni har haft en riktigt mysig dag! Klänningen var verkligen himla snygg 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det hade vi about! Tack 🙂

 13. Ariana skriver:

  Åh vad härliga bilder! och Chicago resan minns jag, haha Har följt din blogg sedan början nästan.. du till och med skrev ett grattis inlägg på min födelsedag för snart 5år sedan. Åh jag var sååå glad över det du var min absoluta favon och största mode inspiration hahaha kunde inte blivit gladare! (http://fannystaaf.metromode.se/2010/07/09/this-is-the-way/)
  Hoppas Du har de bra i Thailand 🙂
  Kram!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Kul att du gillade dem 🙂

   Åhh så roligt, minns när jag skrev detta 😀 Haha. Så härligt att du fortfarande är med!

   Stor kram!

 14. Isabell skriver:

  Vill först säga att din blogg är riktigt inspirerande och kul att läsa. Gick in på sidan där denna fina klänningen var köpt, jag undrar om du skulle vilja säga hur storlekarna är och hur lång tid det tar att få hem plagg därifrån? 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack så mycket, vad glad jag blir! 🙂

   Storlekarna är väldigt varierande så jag brukar mäta min kropp efter måtten som står och välja storlek efter det, leveranstiden brukar vara ca 2 veckor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.