Australia Life

GOLDEN HOUR

IMG_44382 IMG_44872 IMG_44282 IMG_44322 IMG_44542 IMG_45092 IMG_44792 IMG_44652

Vi hade en så himla mysig kväll i Scarborough i kväll när vi firade Calle’s födelsedag. Vackraste solnedgången och underbart sällskap, var bara tvungen att dela några av bilderna med er! Så, hur har er helg varit? Bra hoppas jag! Jag är taggad på en ny vecka i morgon även fast klockan är ställd på 05.30, phuu! Efter att ha vant sig vid att gå upp 8-9 varje dag i flera år oavsett jobb eller ledighet blir det nog lite tungt men jag klarade det ju faktiskt hela gymnasiet så det ska nog gå bra. Läggdags nu, godnattis!

We had such a great evening at Scarborough tonight when we celebrated Calle’s birthday. The most beautiful sunset and great company, I just had to share some of the pictures with you! So, how was your weekend? Good I hope! I’m exicted for a new week tomorrow even though the alarm is set for 05.30 PM, phuu! After getting used to going up at 8-9 everyday for years it will be kind of hard but I managed all through high school so I’ll probably be okay. Time for bed now, nighty! 

14 svar till “GOLDEN HOUR

 1. Klara skriver:

  Hej fina Fanny! Vilka superhärliga bilder, vad fotar du med? Kramar

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hej! Vad roligt att du gillar dem 🙂 En Canon EOS 6D!

 2. Linnea skriver:

  Så magiska bilder 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt att höra, tack så mycket 😀

  1. Fanny Staaf skriver:

   TACK 😀

 3. Elvira skriver:

  Vilka underbara bilder ! Man kan höra vågorna rulla in 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt att höra 😀

 4. Maria skriver:

  men sååå härliga bilder! Så himla vacker solnedgång! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack! Vad roligt att du gillar dem 🙂

 5. yasmin skriver:

  Åh dit vill man åka! Speciellt när det regnar i stockholm 🙁

  1. Fanny Staaf skriver:

   Haha kan tänka mig det, det är underbart här! Dock så har ni sommar på väg och vi har vinter, så snart är det ombytta roller 😉

 6. Sandra skriver:

  Hej Fanny!
  Har följt din blogg i flera år nu och älskar den! Du tar helt underbara bilder och ger sån inspiration 😀 Tänkte fråga vad du använder för kamera? Är det ett speciellt objektiv du använder och redigerar du mycket ?
  Kram sandra

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hejsan!

   Vad glad jag blir, tusen tack! 😀 Jag fotar med en Canon EOS 6D och använder oftast mitt 50mm/1.4 objektiv, även till dessa bilder. Nej, jag redigerar inte så mycket. Jag lägger ofta på lite kontrast och ljusar upp eller förstärker någon färg eller så, inte mer 🙂

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.