Outfits

LILAC AUTUMN

Outfits April 201517

Top: Åhléns, Kimono: Sheinside (here), Jeans: Asos, Shoes and Bag: Zara

Okej, så dessa bilder känns inte precis som mitt mästerverk… haha. De blev suddiga och så blåste det så mycket så att linnet som annars har så himla fint fall ligger klistrad mot min mage på nästan ALLA bilder. MEN, jag har ju lovat er att lägga ut fler bilder som jag inte tänkt publicera först so here you go (; Ser ni att det börjar bli höst här förresten? Dock så är det fortfarande 24-27 grader om dagarna så om det är höst så tror jag att jag kan hantera det ganska bra, haha. Idag ska jag skriva assignment på förmiddagen och sedan jobba några timmar på eftermiddagen! Men ett till inlägg kommer upp här senare i eftermiddag (er tid) ♥

Okey, so these pictures aren’t my proudest moment… haha. They are a bit blurry and the top that usually is really beautiful is sticking to my belly in all the pictures because of the wind. BUT, I’ve promised you to share more pictures that I wasn’t going to publish at first so here you go! Can you see that it’s beginning to look like autumn here? It’s still 24-27 degrees during the day though so I think I can live with it, haha. Today I’m going to write on my assignment all morning and then work a few hours in the afternoon! But another post is coming later today so keep posted ♥

IMG_95212(2) Outfits April 201516 IMG_94232(2) IMG_94892(2) Outfits April 201515

8 svar till “LILAC AUTUMN

 1. Mia Elisa skriver:

  Superfint! Och vilken härlig höst, det hade man inte klagat på! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack! Ja absolut, dock är det bara början och snart blir det ganska mycket kallare och regn men det är fortfarande mycket bättre än Sverige under vinterhalvåret 🙂

 2. liz skriver:

  love the simple cami and jeans — great casual look!

  http://hashtagliz.com

  1. Fanny Staaf skriver:

   Thank you! 🙂

 3. Linnea skriver:

  Riktigt snygg look 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack så mycket! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.