Recipes

RECEPT: CHICKEN NUGGETS MED PARMESAN

recept-chicken-nuggets . . . . . IMG_96992

Detta blev så himla gott, var riktigt stolt över mig själv medans vi åt dem! Haha. Så mycket godare och så mycket hälsosammare än vanliga nuggets med riktig kyckling och ingen fritering. Panko som jag skriver om i receptet är ett asiatiskt ströbröd som är mycket lättare och sprödare än vanligt ströbröd, det finns i matbutiker med lite större utbud i Sverige så jag rekommenderar verkligen att använda det, annars fungerar det med vanligt ströbröd också. Eftersom att röstningen direkt i inlägget gick så bra med Aprils outfit tänkte jag passa på att fråga er en till fråga, nämligen vilka recept ni uppskattar mest! När jag började med recept så fick jag absolut bäst respons på bakverk och nästan ingen alls på middagsrecept, ett år senare blev det precis tvärt om och nu vet jag inte alls längre! Jag kommer givetvis fortsätta försöka hålla en blandning men det är roligt att veta vad ni tycker bäst om så kan jag fokusera lite mer på det (:


polls

12 svar till “RECEPT: CHICKEN NUGGETS MED PARMESAN

  1. Fanny Staaf skriver:

   Verkligen!

 1. maria skriver:

  Men gud vad gott! Måste testa detta recept i helgen! Och för att svara på frågan så tycker jag nästan själva middagsrecepten är snäppet roligare! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt att du ska göra det 🙂 Tack för din åsikt, alltid lättare för mig att veta när jag får det svart på vitt 😀

  1. Fanny Staaf skriver:

   Do it! 🙂

 2. Mia Elisa skriver:

  Vilket bra tips, det lät riktigt gott! Steker du kycklingen innan eller blir den genomstekt i ugnen? 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det var det verkligen! Nej jag steker inte innan, de blir helt perfekta i ugnen 🙂

 3. Sofia skriver:

  Supergott 😀

  Testade göra receptet idag och min familj verkligen älskade det 🙂 så gott att man sitter o mumsar på dem istället för lördagsgodis 😀

  Mera recept tack~! 😉

  Kram
  Sofia

  1. Fanny Staaf skriver:

   Gud så roligt att det blev bra! Fler recept ska det 🙂

   Kram!

 4. Alltså det är så svårt! Jag gillar både efterrätter och middagsrätter. Nu när jag flyttar hemifrån i sommar kommer jag definitivt gå in på din blogg och laga mat efter dina recept och då vill jag se fler middagsrätter än efterrätter 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack för din kommentar! Ja blandningen kommer ju som sagt fortsätta, men middagsrecept verkar vara mest populära 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.