Outfits

SUMMER PATTERNS

IMG_95012

Shorts: Gina Tricot, Top: TopShop, Bag: Åhléns, Sandals: Bangkok

Hej på er! Förlåt för väldigt sen uppdatering idag, men det blir ju lite så på sommaren! Alla vanor blir senare. Jag har ju dessutom blivit bortskämd med att alltid ligga 6 timmar före er så jag brukar inte ens behöva fundera på uppdatering för än efter lunch då ni ändå ligger och sover, haha. Här är i alla fall en typisk outfit (eller outlook som min faster så fint kallade det) som jag har på mig när vi bara är här ute på ön, enkel och skön men ändå snygg! Älskar mina nya shorts, skulle kunna sova i dem ♥ Nu åkte hela släkten hem precis och imorgon kommer världens finaste, underbaraste Emelie hit och stannar i hela 5 dagar! Som jag har längtat i flera månader! Det är tufft att ständigt vara ifrån sina närmaste vänner men det blir ju så himla roligt när man väl träffas sedan. Imorgon blir det sommerrecept här på bloggen, håll utkik!

Hello everyone! Sorry for late update today, everything is a little bit late during summertime! Also, I’ve gotten used to being 6 hours before your time so usually I don’t even have to think about the blog until after lunch because you’re all sleeping anyway, haha. Here is a typical outfit (or outlook like my aunt just called it) that I wear when we’re just here on the island, simple and comfy! I love my new shorts, I could sleep in them ♥ All our relatives has left now and tomorrow my amazing best friend Emelie will come here ans stay for 5 days, I’ve been looking forward to this for months! It’s hard to be away from your best friends all the time but it’s double the fun when we see each other. Tomorrow I’ll share a summer recipe, so stay tuned!

IMG_97442 outfit-gina-tricot IMG_97342(2) IMG_95042 IMG_97822 IMG_96772 IMG_97182

16 svar till “SUMMER PATTERNS

 1. therese skriver:

  dina bilder är så hiiimla fina!! Vill gärna veta vilken kamera och objektiv du använder 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åhh tack! Så kul att höra 😀 Jag har en Canon EOS 6D och ett fast 50mm/1.4 objektiv och ett vidvinkelsobjektiv 🙂

 2. therese skriver:

  dina bilder är så hiiimla fina!! Vill gärna veta vilken kamera och objektiv du använder 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åhh tack! Så kul att höra 😀 Jag har en Canon EOS 6D och ett fast 50mm/1.4 objektiv och ett vidvinkelsobjektiv 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Thanks!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Thanks!

 3. ida skriver:

  Vad har du för storlek på shortsen? Hur skulle du säga att dom är i storleken? Kan nog vara dom snyggaste shortsen jag sett och jag bara måste beställa hem dom!! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Medium! Dom är ganska normala, jag valde lite större då jag absolut inte vill att de ska sitta tight 🙂

 4. ida skriver:

  Vad har du för storlek på shortsen? Hur skulle du säga att dom är i storleken? Kan nog vara dom snyggaste shortsen jag sett och jag bara måste beställa hem dom!! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Medium! Dom är ganska normala, jag valde lite större då jag absolut inte vill att de ska sitta tight 🙂

 5. Ebba V skriver:

  Så himla fint! Älskar mönstrade shorts!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Jag med, storfavorit just nu 🙂

 6. Ebba V skriver:

  Så himla fint! Älskar mönstrade shorts!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Jag med, storfavorit just nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.