NYC Life

BLOGCAST BY FANNY & FELICIA #2

blogcast

Här kommer den första riktiga videon i vår lilla blogcast-serie! I denna ger vi er våra bästa 5 shoppingtips, hoppas att ni gillar det! Jag tycker fortfarande att det känns väldigt ovant att se mig själv i rörligt format här på bloggen och dessutom höra min röst men jag antar att jag kommer vänja mig mer och mer. Åter igen, om ni har några önskemål på vad ni skulle vilja att vi tar upp så är det bara att kommentera!

Here is the second part of our blogcast! 

8 svar till “BLOGCAST BY FANNY & FELICIA #2

 1. Carro skriver:

  Så bra! Bra duo: D

  1. Fanny Staaf skriver:

   Haha åhh härligt att du tycker det 😀

 2. Carro skriver:

  Så bra! Bra duo: D

  1. Fanny Staaf skriver:

   Haha åhh härligt att du tycker det 😀

 3. hil skriver:

  så kul idé! du är jättehärlig och söt i filmen fanny!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt att du gillar det! Och tack så mycket 🙂

 4. hil skriver:

  så kul idé! du är jättehärlig och söt i filmen fanny!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt att du gillar det! Och tack så mycket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.