Australia Life

FOLLOW ME ON SNAPCHAT!

snapchat

fannystaaf @ snapchat!

Godmorgon godmorgon! Det är en regnig och grå lördag vi har här i Perth idag så den får spenderas mestadels inomhus. Nu på förmiddagen har jag ett möte om något väääldigt roligt och stort så ni får hålla tummarna för mig och sedan i eftermiddag ska jag bara ta det lugnt hemma i soffan. Jag svarade på alla era kommentarer från senaste veckan igår förresten så ni som frågat något hittar nu svar där (: Ha en fin lördag så länge så hörs vi senare idag!

Good morning good morning! We have a pretty gray and rainy Saturday here in Perth today so I’ll mostly spend it inside. Now in the morning I have a very important meeting so keep your fingers crossed for me and then in the afternoon I’ll just take it easy at home. I replied to all your comments from the last week yesterday by the way, so if you asked me something you have a answer now (: Have a great Saturday for now and let’s talk again later!

8 svar till “FOLLOW ME ON SNAPCHAT!

 1. Elise skriver:

  Hej Fanny! I hope it went well for you 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hello Elise! I hope so too, I haven’t heard back yet 🙂

 2. Elise skriver:

  Hej Fanny! I hope it went well for you 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hello Elise! I hope so too, I haven’t heard back yet 🙂

 3. Kajsa skriver:

  Hej!
  Vart kommer den fina blåa baddräkten från? 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hejsan! Den kommer från Asos 🙂

 4. Kajsa skriver:

  Hej!
  Vart kommer den fina blåa baddräkten från? 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hejsan! Den kommer från Asos 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.