Australia Life

5 THINGS

weekly-1 weekly-2

Förra veckan firade jag och Cathrine 17 Mai med några norskor här! Vi hade det supermysigt med en lång frukost på morgonen och sedan åkte vi till Aviary för Paraden och för att träffa förmodligen varenda norrman som finns i Perth, haha.

Last week Cathrine and I celebrated 17 of May with a few Norwegian girls here! We had such a great day with breakfast in the morning and then we went to Aviary for the parade and to meet up with probably every single Norwegian who lives in Perth, haha. 

 

weekly-10

Jag har gått en kort kurs i Event Design den här veckan och det var så himla roligt! Jag är ju redan certifierad event designer men den här utbildningen var mer praktisk och jag lärde mig otroligt mycket! Jag känner verkligen att jag kan designa och styla på ett helt annat sätt nu, men framför allt komma på originella idéer som inte bara är att kopiera allt man ser på Pinterest. Värt varenda krona!

I have taken a course in Event Design this week and it was so much fun! I already have a certificate in Event Design but this course was more practical and I really learned a lot. Above all I feel like I can come up with original ideas much easier and not just copy things I like on Pinterest. Worth every penny!

 

weekly-8

Jag hade en så mysig kväll med Paula förra veckan med ost, vin och annat gott plus prat i timmar! Finns knappt något bättre sätt att spendera en lördagskväll alltså.

I had such a cozy night with Paula last week with cheese, wine and talk for hours! I don’t think there is any better way to spend a Saturday night. 

 

weekly-7

Jag fick hem lite nya kläder i veckan! Det är framför allt ”jobbkläder” för alla möten jag har i sommar, ett par nya loafers fick det också bli! Enda sedan mina gamla gick sönder för 3 år sedan har jag ju varit utan!

I got some new clothes this week! It’s mostly things to wear for work/all the meetings I have this summer. A new pair of loafers too, I haven’t had a pair since my old ones totally fell apart 3 years ago. 

 

weekly-9

Ibland känner jag mig lite bortskämd när detta är vad som ställs fram på bordet när han ”bara ska slänga ihop något snabbt”! Lucky me ♥

Sometimes I feel a bit spoiled when this is what I get in front of me when he says he is going to ”wrap something up real quick”! Lucky me ♥

2 svar till “5 THINGS

  1. ISA skriver:

    Åh sånna där kvällar med vän + vin + snacks <3

    1. Fanny Staaf skriver:

      Ja det är bland de bästa kvällarna! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.