Everyday

LAST WEEK THROUGH MY PHONE

snapshots-1

1 – Liten morgonselfie i min nya fina kimono från H&M! 2 – Älskar det här skymningsljuset på sommaren! Det ser så himla svenskt ut på något vis. 3 – Mysigt med Parenthood i sängen. 4 – Min lilla fluffboll.

snapshots-2

1 – I onsdags blev det en dagstripp till Västerås för att kolla in denna fina Herrgård som potentiell bröllopslokal! 2 – En fina middagslokalen. 3 – Jag hade på mig min fina jobbklänning från Asos! 4 – Efteråt blev det en liten prommis i gulliga Västerås. 

snapshots-3

1 – Ni kan tänka er hur skön den här sängen såg ut efter resan, när man äääntligen fick krypa ner där alltså, mmmm. 2 – Lite fint till trädgården! 3 – Hände lite i mina gamla hoods. Längtar så mycket efter att flytta tillbaka! 4 – Så himla härlig och god middag på Båthuset här i Sigtuna. Det fanns inga platser inne så vi fick sitta ute på däck även fast det var väldigt blåsigt, men det blev ultimat mysstämning!

snapshots-4

1 – Hela rabatterna är fulla med fina prästkragar! 2 – Har hunnit med lite snabb shopping, bara två köp av basplagg dock! 3 – Hela helgen var möten, möten, möten. Jag var helt snurrig i huvudet på söndag kväll men ååååh så kul det vara att komma igång med planeringen på allvar! 4 – En promenad ute på landet bland gärdsgårdar och torp. Så svenskt det blir!

2 svar till “LAST WEEK THROUGH MY PHONE

  1. ISA skriver:

    åh alltid så himla mysig känsla på inläggen, kan inte säga det nog många gånger! och västerås sen då, verkar SÅ fint ju!

  2. Madeleine skriver:

    Du ser ut att ha haft en otroligt mysig vecka med mycket på gång 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.