Recipes

SUPERDUPERENKELT HALLONFLUFF

hallon-dessert-5

Här kommer ett recept som tar bokstavligen 2 minuter att sno ihop! Perfekt när man vill bjuda på efterrätt men kanske inte har så mycket tid över. Dessutom är det väldigt få ingredienser och busenkelt att göra! Detta recept är för 4 portioner. Hallon tillsammans med marshmallows kan ju inte bli så jättefel. Detta behöver ni:

This is a recipe that literally takes 2 minutes to make! Perfect when you want to serve dessert but don’t have enough time to make one. This also has very few ingredients and is very simple to make! This recipe is for 4 portions. Raspberries together with marshmallows simply can’t go wrong. This is what you’ll need:

 

INGREDIENSER:

2 dl hallon
250g Kesella Hallon
175g marshmallowfluff

hallon-dessert-7

.

GÖR SÅHÄR:

1 – Mosa hallonen i en skål, spara några till dekoration.

2 – Varva sedan Kesella, marshmallowfluff och mosade hallon i vackra glas. Dekorera sedan med ett eller två hela hallon. Hoppas det smakar!

 

hallon-dessert-1

4 svar till “SUPERDUPERENKELT HALLONFLUFF

 1. Alexandra skriver:

  Så otroligt gott det ser ut! Bilderna är supersnygga!
  Jag gjorde nyss ett inlägg på min blogg, där jag skrev om mina favoritbloggar. Din blogg är en av mina favoriter som jag tog med i det här inlägget: http://nouw.com/alexandra_wiberg/mina-favoritbloggar-25809630

 2. Enna skriver:

  Ser riktigt gott ut

 3. Emilia skriver:

  Åh, det verkade väldigt gott och lätt att göra! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Busenkelt och galet gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.