Work

HEMSIDAN ÄR KLAR!

fannystaafevents

VISIT IT HERE

Äntligen har jag fått upp min hemsida! Jag gjorde grunden för flera månader sedan men det var först nu när jag fick lite bildmaterial som är mitt eget som jag äntligen kunde fixa det sista och publicera den. Det känns fantastiskt skönt och roligt att den är uppe, det är som att det börjar lite på riktigt nu. Ni får jättegärna gå in och kika samt följa min företagsinstagram @fannystaafevents där jag kommer uppdatera med mer inspiration kring bröllop och event samt vad som händer i företaget för er som är intresserade av det. Nästa steg nu är att skriva om min affärsplan och jobba stenhårt på ett bröllop jag har redan i vinter, bara 6 månader kvar nu! 🙂

My website is finally live! I did most of it a few months ago but it’s now that I’ve gotten some material that is actually mine that I could finish and publish it. It feels so great and exciting that it’s live, like everything starts for real now. I hope you want to visit it and also follow my company Instagram @fannystaafevents where I will share more inspiration and behind the scenes for those of you who want to see that. Next up is re-writing my business plan and plan a wedding I have this winter 🙂 

17 svar till “HEMSIDAN ÄR KLAR!

 1. Ayla skriver:

  Hej!
  Hittade dig på bdb för många många år sedan och har i princip följt dig sen dess! Det är otroligt kul att följa din resa och att du har hittat din grej i livet som annars är svårt. Stort grattis till uppstarten av företaget och otroligt snygg sida!! Du kommer lyckas bra! / E

  1. Fanny Staaf skriver:

   Oj herregud, bdb var länge sedan! 😉 Haha. Så roligt att du hängt med så länge, och tusen tack för alla dina fina ord <3

 2. Felicia skriver:

  alltså WOW! jag är så imponerad av dig och vilken vacker hemsida! stort lycka till, är helt säker på att det kommer gå jättebra för dig!

  1. Fanny Staaf skriver:

   TACK Felicia! Du gjorde min dag 😀

 3. Astrid skriver:

  Herregud vad snygg hemsida! Fast inte bara snygg utan också informativ, inspirerande och lättnavigerad. Superbra jobbat! Lycka till! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åh tack Astrid! Vad glad jag blir 😀

 4. Linda skriver:

  Hej! Jättefin hemsida. Dock innehåller den en del svengelska (det heter t.ex. inte stressfullt utan stressigt :)) och andra språkfel. Tips – låt någon korrekturläsa den, det ger ett bättre intryck om svenskan är korrekt.

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hej Linda! Tusen tack för din input, det är dock meningen att det ska vara lite pratsvenska i texten, jag vill verkligen vara en person och inte något strikt företag, och stressfullt används faktiskt även i svenska, men kan hålla med dig om att stressigt kanske låter bättre 🙂

   1. Linda skriver:

    Ok, jag fattar! 🙂 och sorry att jag besserwissrade, det var inte meningen. Jag är säkert skadad som sitter och korrekturläser dokument på jobbet.;) Jag tror ditt företag kommer gå toppen iaf, du är en person som sprider energi tror jag, utan att ha träffat dig, och kan tänka mig att brudpar kommer att fastna för dig. Hoppas det.:) Kram

    1. Fanny Staaf skriver:

     Haha ingen fara, jag kan besserwissra själv ibland 😉 Tusen tack för alla fina ord, blir så glad! 🙂

 5. Patricia skriver:

  Alltså Fanny du måste vara SÅ STOLT över dig själv. Du är otroligt duktig och ansvarsfull och kreativ. Det här företaget kommer va Sveriges största sen när du är 40 jag lovar!
  Håller med om att svenskan kan korrekturläsas lite för att bli mer stringent, så det blir mindre ”pratsvenska”. Då blir det mer proffsigt och man får ett mer moget intryck. Det handlar inte om att språket är dåligt eller fel utan den kan bara stramas upp (alla stora företag anlitar folk för det så det är inget konstigt). Det skulle ta en 30 min för en som kan. Har en kompis som är jätteduktig och kan göra det om du vill, annars kan det räcka med att du frågar någon äldre välutbildad 😉 Stort lycka till!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hej Patricia!

   Tuuusen tack för dina fina ord, det värmer verkligen! Jag tror dock att ni har missuppfattat hemsidan lite, den är MENINGEN att vara på pratsvenska. Jag gillar själv inte det där strikta och ”proffsiga” språket då jag inte får en känsla för vad som finns bakom, och när brudpar jobbar med mig så är det ju mig som person de kommer jobba med, inte ett företag = pratsvenska. Det är alltså meningen att språket ska vara lite löst och inte en typisk företagshemsida 🙂 Men tusen tack ändå!

   1. Patricia skriver:

    Självklart! Förstår! Då är det ju precis som det ska <3 Go get it girl

 6. Tilda skriver:

  Hej! Fantastiskt fin hemsida, ska inte gifta mig men jag önskar verkligen att det inte var så långt dit nu när jag ser hur vackert du har förmågan att göra det. Fortsätt med det du gör!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åh gud så glad jag blir Tilda! Tusen tack 😀

 7. Elin Wernvik skriver:

  Alltså Fanny! Jag blir så stolt över dig och allt du gjort. Även om jag bara följt dig på bloggen (sen den startade nästan iofs) och inte känner dig ”på riktigt”. Den dagen jag gifter mig är det DU som planerar det. Så är det bara.

  1. Fanny Staaf skriver:

   Du gjorde min dag Elin! Tusen, tusen tack <3 Ser fram emot att planera ett fantastiskt bröllop tillsammans med dig! 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.