Outfits

KICK FLARE

cardigan-12

Cardigan: The Iconic (here)
Cami: TopShop (similar here)
Jeans: The Iconic (here)
Sneakers: Adidas 

Halloj! Jag fick hem en beställning från The Iconic (typ australienska Asos, såå mycket fint) förra veckan med bland annat denna cardigan och dessa jeans. Jag är så himla nöjd med båda plaggen, perfekta basplagg som fungerar året om. Det hela blev en väldigt casual look som jag hade på mig under gårdagen när jag jobbade hemifrån och sedan åkte till Cathrine på en mysmiddag. Jag hoppas att ni gillar den! Jag har verkligen fått dille på blåa jeans och vill helst inte ha något annat alls på benen. Det var knappt ett år sedan jag inte kunde prova en enda outfit med blåa jeans och svarta byxor för att sedan sluta med de svarta byxorna varenda gång. Vilken tråkmåns jag var! Idag har jag jobbat med bloggen heeeela dagen vilket jag inte gjort på flera månader nu så det känns jättekul att ha fått tillbaka ”gnistan” igen efter en lång svacka. Vi hörs imorgon igen finisar!

Hello! I got an order from The Iconic (like an Australian Asos) last week with among other things this cardigan and these pair of jeans. I’m so happy with both, perfect basics that work all year round. Together they became a very casual look that I wore yesterday when I was working from home and then went to Cathrines house for dinner. I hope you like it! I’m really stuck on blue jeans at the moment, I don’t want to wear anything else. Only a year ago every time I tried an outfit with a pair of black pants and blue jeans I ended up wearing the black pants, every time. I was so boring, haha! Anyway, today I’ve been working on the blog all day which hasn’t happened in months so it feels really great to have the ”spark” back after a very long dip. I’ll write tomorrow again! 

cardigan-3cardigan-13 cardigan-6

6 svar till “KICK FLARE

 1. Catarina Morais skriver:

  What an amazing style you have! Love the cardigan 🙂

  http://www.catmorais.blogspot.pt

  1. Fanny Staaf skriver:

   Thank you Catarina! 🙂

 2. Amanda skriver:

  kul att gnistan är tillbaka, har saknat dig!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åhh vad glad jag blir 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.