Outfits

THURSDAY 29.09.16

cash-outfit-6

Knit: Uniqlo
Jeans: Levis
Sneakers: Converse

Nej nu får värmen komma för jag börjar få slut på varma kläder. Jag har massor av fina klänningar och toppar som hänger i garderoben och bara väntar på att få användas men istället känns det som att jag har mixat tre par jeans och tre tjocktröjor i 2 månader nu… haha. Så, ber om ursäkt för lite tråkiga outfitbilder. Tydligen så är det den sämsta våren ”någonsin” här i Australien. Idag fick vi i allafall stark sol så vi låg i lä vid poolen och solade en timme, galet skönt! Eftermiddagen har sedan spenderats på att förbereda lite olika inlägg då mina föräldrar kommer nästa vecka och vi har lite utflykter inbokade så jag kommer inte alltid ha tillgång till datorn och internet. Bättre att vara förberedd! Om det är något speciellt ni skulle vilja läsa om får ni gärna skriva en liten kommentar 🙂

Can the nice weather come to stay already? I’m starting to run out of warm clothes. I have lots of pretty dresses and tops hanging in my closet just begging to get worn but instead it feels like I’ve been mixing three pair of jeans and three knits for two months now… haha. Aparently it’s the worst spring ”ever” here in Australia. Today we got pretty strong sun though so we could lie by the pool for an hour which was very nice! After that I’ve been preparing some blogposts because my parents will come here to visit next week and we have a few trips booked = not always time or wifi to update you guys. Better to come prepared! If there is anything special you would like to read about, please let me know in the comment section below 🙂 

.

cash-outfit-7 cash-outfit-5

2 svar till “THURSDAY 29.09.16

  1. Sofia skriver:

    Älskar dina Levis! Vet du vad modellen heter?? Kram!

    1. Fanny Staaf skriver:

      Tack! Jag har faktiskt sytt upp dem från scratch, så det finns ingen exakt sådan modell tyvärr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.