Australia Life

LAST FEW WEEKS THROUGH MY PHONE

phone-2 1 – Mina favoritfärger. 2 – Ute på strandäventyr i Margaret River! 3 – Stans godaste avokadotoast får man utan tvekan i Kings Park. 4 – Min favoritperson ♥

.

phone-11 – Mysig strandpromenad. 2 – Fina detaljer! Lägger upp den här outfiten imorgon 🙂 3 & 4 – Mysig lunch med tjejerna! Jag åt en supergod bowl med bland annat hallomi, blomkolsris och guacamole, mmm.

.

phone-31 – Rottnest Islands helt fantastiska stränder! 2 – En outfit i lite udda format, haha. 3 – Mysig ost och vin-kväll. 4 – En av mina favoritrestauranger i Perth, mest för att den är så himla fin och somrig!

.

Processed with VSCO with f2 presetDetta är utan tvekan det som kommer bli svårast att säga hejdå till, Perths helt fantastiska paradisstränder som liksom bara funnits där nu i 2 år. Vill verkligen inte åka nu när jag ser denna bild! Haha.

.

phone-41 – Lite visdomsord på en vingård… 2 – … där vi delade på denna fantastiska osttallrik och drack viner perfekt matchade till varje ost. 3 – Ostronfest. 4 – Ännu en av Perths vackra stränder.

.

phone-61 & 2 – Söndagsmiddag på Long Chim med Jesper och Oscar! 3 – Ännu ett besök på vingård. 4 – Har typ levt i dessa plagg de senaste månaderna, bästa köpen från The Iconic!

.

phone-51 – Säsongens första dopp i havet. 2 – Mysig brunch på Toast när mamma och pappa var här på besök! 3 – King Park är verkligen som vackrast nu på våren när allt blommar. 4 – Lite härligt poolhäng!

.

phone-71 – Min nya lunchfavorit när jag är ensam hemma och jobbar, scrambled eggs med lax! 2 – Vår fina balkong som jag också kommer sakna sååå mycket. 3 – Lite sällskap vid poolen! 4 – Avslutar med en liten höstig bild som får stå som övergång från dessa strandbilder till höstmyset som det blir nu när jag kommer hem till Sverige i helgen!

.

2 svar till “LAST FEW WEEKS THROUGH MY PHONE

  1. Ljuva Julia skriver:

    Jag är såååååå avundsjuk just nu.

    1. Fanny Staaf skriver:

      Haha visst är det underbart? 🙂 Men från och med imorgon kommer jag själv sitta och titta på dessa bilder från snön och känna mig avis! Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.