Everyday

KAFFE & TEADVENTSKALENDERN

teadventskalendern-3

Minns ni denna helt fantastiska produkt från förrförra året? Förra året hann jag tyvärr inte med någon då jag bara var i Sverige halva December men i år är det dags igen! För er som inte minns eller hängde här på bloggen då så är det alltså en teadventskalender, där man får prova en ny smak te varje dag fram till jul. Hur mysigt är inte det? Perfekta kalendern för oss vuxna som är lite trötta på den där halvdana chokladen i chokladkalendrarna. I år har de även släppt en kaffekalender och jag är ju ingen kaffedrickare själv men jag klickade hem en som en liten pre-jul-surprise till Jesper! His and hers vuxenkalendrar lixom 😉 Om ni inte redan har märkt det på min entusiasm så rekommenderar jag denna varmt haha, årets första jultips! Ni hittar båda kalendrarna här.

.

teadventskalendern-6 teadventskalendern-1

12 svar till “KAFFE & TEADVENTSKALENDERN

 1. Isabelle skriver:

  Men gud vilken rolig idé! Kanske får bli varsin sån till min sambo och mig själv, fast vi kör tvärtemot, han får tekalendern och jag kaffekalendern i så fall, haha 😉

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det tycker jag! Kaffesmakerna låter faktiskt helt fantastiska, typ smörkola liksom!? Lite ledsen att jag inte dricker kaffe själv 😉

 2. maria skriver:

  Åh blev sugen på att köpa det! Supermysiga bilder!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Den är verkligen så bra! Tusen tack 🙂

 3. Madeleine skriver:

  Åh, denna har jag också lyckats klicka hem i år. Aldrig testat tidigare men bara hört gott om den! Ska bli så spännande. Jag flyttar dessutom till Shanghai nu i veckan så det blir lite som att ta med sig en bit av julen dit! 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åhh då är det ju perfekt, detta är verkligen bästa julmyset om mornarna 🙂 Stort lycka till med ditt äventyr!

 4. Hanna skriver:

  Välkommen hem fanny! 😀
  Ser fram emot dina underbara inlägg under nov-dec, din mysiga vardag är alltid lika rolig att läsa om men under vinter månaderna tittar jag alltid in en extra gång för att uppleva julen på riktigt! Ser fram emot alltid från en enkel vardagsbild i snön till dina magiska recept! <3

  Stor kram & lycka till med flytten,

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack Hanna! Superhärligt att du gillar vinterinläggen, det är dem jag tycker extra mycket om att skriva också 😀

   Kram!

 5. Rebecca skriver:

  ah jag och mamma har haft dem sen 2013, bästa kalendern <333

  1. Fanny Staaf skriver:

   Verkligen favoriten! <3

 6. Sofia skriver:

  Hej Fanny!
  Välkommen hem till Sverige igen 😉
  Precis som du så längtar jag att få prova teadventskalendern för i år, då den ser väldigt lockande ut.
  Det ska bli intressant att se hur kaffeadventskalendern är, då jag själv inte är så förtjust i kaffe.

  Jag är glad att du fortsätter blogga, då din blogg är så mysig och bra att läsa! Du ger tips och råd o samtidigt delar med dig av din vardag.
  All information om dig som bröllopskoordinator till era renoveringsplaner i er lägenhet känns riktigt spännande och genuina.
  När andra bloggare ”sugar coats” sina inlägg för mer läsare och reklam för andra företag så gör du din grej!
  Det finns ju alltid stunder då man känner sig lite avis då du har fått gjort väldigt mycket dvs resor, bott utomlands etc…
  Så känns det som att när du bloggar så talar du till dina läsare så att var och en känner sig värdefulla!
  Jag hoppas att detta inte verkar knäppt, men ju mer man boostar varandra desto bättre mår vi alla.

  Har du läst någon bra bok på sistone eller finns det någon du längtar efter?
  Du läste ju för några år sen Cassandra Clare’s The Mortal Instruments, jag kan varmt rekommendera att läsa hennes andra serier i samma värld. Eller läsa Sarah J Maas böcker A Court of Thorns and Roses-serie, som har lämnat mig och flera andra med ett sånt sug efter den sista boken nästan outlidlig.

  Ta hand om dig!
  Om du känner dig nere så finns jag som läsare med flera och lyssnar på allt.
  Bamsekramar
  Sofia

  PS. Hinner du med en fika i höst i Gbg, eller funkar nästa år bättre? Jag mejlade i somras då du bad mig höra av mig då jag frågat för mycket om läsarträffar

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hej Sofia och tack för feedback och din fina kommentar! Och tack för boktips 🙂

   Just nu har jag väldigt mycket som händer men ses jättegärna på en fika i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.