Home

FÖREBILDER PÅ LÄGENHETEN

before-1

Jag har ju lovat er att dela mitt vinter och vårprojekt med er, nämligen att ge min lägenhet en makeover! Så, jag tänker att vi börjar med att titta på lite förebilder så att ni också ser utvecklingen sen. Såhär ser lägenheten alltså ut just nu. Jag har packat upp en del av mina gamla grejer men även sorterat bort massor. Som ni kan se så har tex alla kuddar, mattor, överkast, plädar och de mesta ”prydnadssakerna” rykt och även en hel del som är med på bilderna ska bytas ut. Min stil har verkligen utvecklats så mycket sedan jag köpte den här lägenheten och inredde den vilket är jättekul men jättedyrt, haha. Vanligtvis vill jag få allt gjort direkt men eftersom att inredning är dyrt och det är myyycket jag vill göra så har jag övertalat mig själv att låta det ta tid. Det är ju egentligen lite roligare att dra ut på det också då man märker varenda liten ny grej och får njuta av den ordentligt!

.

before-3

I somrumsdelen ska jag faktiskt inte ändra allt för mycket. Jag är sugen på lite nya lakan, fönstret ska bli lite mer genomtänkt (+ mer blommor!!) och så funderar jag på att byta ut tavlan mot en spegel i samma storlek med guldram som jag har på vinden… hm. Sen behöver jag ett överkast och lite fler prydnadskuddar! Okej, det blev rätt mycket ändå haha. Typ allt?

before-11 before-2

Här hade jag helst slängt bort allt och börjat om… haha. Soffan är den mina föräldrar köpte till mitt rum när jag var 12 (gaaaanska så använd nu), kistan jag har som soffbord går inte att öppna för då åker baksidan av och TV-bänken faller BOKSTAVLIGEN IHOP ibland!! Senast i förrgår räddade jag preciiiiis TVn innan den föll, haha. Men, samtidigt så känns det lite dumt att köpa en massa nya möbler då vi siktar in oss på att köpa något större om inte allt för lång tid och då är det ju roligare att köpa nya möbler anpassat till den. Men ett nytt soffbord blir det nog om jag hittar det rätta! Sedan blir det lite nya kuddar, en ny pläd och en ny lampfot (den som står där funkar inte heller hahaha, kanske ska kalla detta fallfärdiga hörnan?).

.

before-10

Och så mitt mysiga lilla kök! Här vill jag ta bort det röda och istället satsa på vitt, träfärgat, mässing och lite grönt. Jag tänker dock att jag låter det röda vara kvar lite då det snart är jul! Sedan vill jag byta ut stolsöverdragen eller alternativt byta stolar till några superfina i trä som mamma och pappa har över. Jag är dock lite orolig att de kommer kännas för nätta till bordet! Jag får se. Sedan massa mer blommor såklart och något nytt att stoppa i tallrikshyllan! Sen drömmer jag även lite om att byta ut hyllorna ni ser längst till vänster till liknande fast i sliten drivved, men det är en lyxmakeover för senare!

Nu ska jag få lite jobb gjort och ikväll håller jag i en kundkväll på Blomsterriket! 

11 svar till “FÖREBILDER PÅ LÄGENHETEN

 1. Jenny skriver:

  Vad kul att få se före bilder på lägenheten! Inredning är verkligen ett långtidsprojekt. Jag skaffar själv nya, små grejer till min lägenhet med jämna mellanrum och känner mig aldrig riktigt färdig, haha. Och så gör ju blommor och växter verkligen så mycket för att det ska kännas hemtrevligt! 😀

  1. Fanny Staaf skriver:

   Eller hur?! Man får lära sig att ha tålamod helt enkelt 😉 Tack för din kommentar! Kram!

 2. julio skriver:

  i love those decorations and interior designs, there are beautiful clothes and excellent brands in premierevague.com.

  Bye

 3. Beatrice skriver:

  Fick verkligen en känsla direkt hur jag hade inträtt om jag hade bott där. Eftersom ytan är såpass liten så hade jag inte velat ha så många stora möbler som tar upp golvyta och rymd. Jag hade kastat bort tv-bänken helt och hängt upp tv’n på väggen och sedan haft ett nättare soffbord och en gosig matta under samt en mysig taklampa alt. golvlampa. På väggen där du har tavlorna (vid soffan) hade jag hellre köpt/beställt helt vanliga enkla hyllplan i vitt och haft förvaringen där i olika lådor i storlek och färg. Nu vet jag inte hur det ser ut på väggen mitt emot, kanske bättre att ha hyllplan där? Gällande rumsavdelaren hade jag hellre valt att köpa en tak skena och sätta en gardin i och kunna dra för när man vill ”stänga” in sig och kunna öppna upp på dagen när man vill släppa in ljuset. Textil gör så stor skillnad!

  Behöver inte alls kosta en förmögenhet att göra en makeover. Gäller bara att planera smart och göra sina val och inköp rätt 🙂

  Var bara tvungen att skriva! Fick verkligen känsla och bild i huvudet direkt 🙂 Lycka till!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt att höra någon annans tankar! 🙂

   Jag har själv funderat på att sätta tvn på väggen men det blir så otroligt fula borrhål och vi funderar som sagt på att sälja snart, men det kanske blir så ändå.. Vi får se! 🙂

   Kram!

 4. Astrid skriver:

  Kul att se! Köket är verkligen mysigt 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Vad roligt! Ja jag är så glad att det finns ett riktigt kök och att inte allt sitter ihop 🙂

 5. Enna skriver:

  Din lägenhet ser så mysig ut!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Ja visst är den? 🙂 Har alltid trivts här!

 6. Alexandra skriver:

  Så fin, liten lägenhet!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Tack så mycket! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.