Everyday

VECKOPLANER

fannystaaf-christmas

Godmorgon godmorgon! Imorse var första morgonen då det verkligen kändes tungt att gå upp, så jag gissar att jetlagen officiellt är borta. Det känns både skönt och tråkigt! Det blev varm choklad till frukost så blev det lite lättare att komma upp, vardagslyx. Bilden är dock tagen för ganska exakt 3 år sedan, min senaste November i Sverige! Nu har det gått 2 veckor sedan vi kom hem från Australien och det är lite underligt för på ett sätt känns det som att jag aldrig var där. Perth känns så extremt långt borta, nästan som att allt bara var en dröm. Lägenheten har även börjat kännas som min igen (trots bristen på rolig inredning) haha. I början kunde jag verkligen känna av att andra hade bott här och den kändes inte helt som hemma men nu har jag boat in mig ordentligt igen. Jag ska se om jag kanske köper med mig lite fler blommor och en adventsljusstake jag spanat in på jobbet idag för att få lite mer julkänsla här hemma! Nu måste jag borsta tänderna och springa till tåget, men här har ni veckans planer så länge!

 

Måndag: Jobba på Blomsterriket hela dagen. Jesper kommer hem och så ska vi eventuellt ha hans pappa över på middag!

Tisdag: Möte med ett nytt potensiellt brudpar, jobbdag med Nina och göra det första julreceptet för att snart dela med er!

Onsdag: Kontorsdag hela dagen och middag med Frida på kvällen!

Torsdag: Ledig! Jag ska passa på att adventspynta och vila upp mig inför många fullbokade dagar i rad.

Fredag: Jobba på Blomsterriket. Gilmore Girls nya säsong släpps! Jag hoppas att jag hinner se ett avsnitt på kvällen även fast jag stänger butiken sent.

Lördag: Jobba på Blomsterriket.

Söndag: Jobba på Blomsterriket. Middag och första adventsmys hos mamma och pappa på kvällen!

6 svar till “VECKOPLANER

 1. wmma skriver:

  alltså, din blogg är så mkt bättre nu!! good job!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åhh vad glad jag blir, så roligt att höra!! 😀

 2. Alexandra skriver:

  Hoppas du får en bra vecka!

 3. ISA skriver:

  åh låter ju som en himla fin mix på saker i veckan. kul! hoppas den blir bra för dig 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Eller hur?! Tack så mycket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.