Movies & Books

VECKANS FILMTIPS V.47

filmtips

Bridget Jones’s Baby – 8/10
Genre: Romance/Comedy
IMDB Rating: 7.1
Watch if you liked: Bridget Jones

Åhhh alltså Bridget ♥ Så underbar! Älskade denna film från början till slut! Den är ju inte alls något nytänkande precis men det var precis det man ville ha ut av den, samma charm, ett riktigt slut, en massa skratt och en mycket nostalgi! Alla Bridget-fans måste, måste, måste se!

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them – 8,5/10
Genre: Adventure/Family/Drama
IMDB Rating: 7.9
Watch if you liked: Harry Potter

Denna har man ju också väntat på i typ… 1,5 år? Haha. Jag tyckte att den var jättebra, det hade varit roligt om den var liiite mer lik Harry Potterfilmerna samtidigt som det var roligt med något nytt. Det pratades ju dock en del om karaktärer man känner igen och lite släktnamn dök upp. Älskade förövrigt Colin Farrell i den här rollen, och så blev det ett överaskningsbesök från en annan favoritskådis där på slutet (vill inte avslöja något!).

 

Good Kids – 8/10
Genre: Comedy
IMDB Rating: 6.1
Watch if you liked: Stuck In Love

Veckans surprise var denna film! Hade inga förväntningar men jag gillade den skarpt. Härlig ungdomsfilm där man får följa lite olika karaktärer. Lättsam utan att vara fjantig! Har även fått en liten girlcrush på Zoey Deutch, huuuur snygg och duktig är hon inte?

 

filmtips-2

3 svar till “VECKANS FILMTIPS V.47

 1. FBAWTFT är sååå bra! shit vad positivt överraskad jag blev!
  Visst, nu älskar jag också Harry Potter. Tyckte de verkligen lyckats dock sätta igång en ny historia (bakgrundshistoria) som troligtvis kommer leda fram till berättelsen om Harry Potter till slut. Det kommer ju 5 filmer 😉

  // Paulina
  100kitchenstories.se

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det är du nog rätt i! Ser fram emot resten av filmerna 😀

 2. Astrid skriver:

  Håller med Paulina! Riktigt kul att man får mer bakgrund men jag hoppas att filmerna kanske blir lite mindre action och lite mer berättelser. Vissa stunder kändes det som om man satt och kollade på Transformers med alla hus som förstördes haha. Slutet var en snygg twist! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.