Travel

JULRESA TILL SALZBURG!

b4cc900e6f4338edbd76d88cdcf09e62 oesterreich-werbung_bryan-reinhart-weihnachtsmarkt-salzburg-2000x1200salzburg-mountains

Vet ni vad? På torsdag åker jag på julresa till Salzburg!! Hade det kunnat bli bättre? Jag fick inbjudan för bara någon vecka sedan så det har varit snabba puckar men jag längtar så mycket. Jag åker med ett gäng andra europeiska bloggare men har med mig Rebecca från Sverige! Vi ska uppleva Salzburg, gå på julmarknader, åka upp i bergen en dag, ha cooking class med julkakor osv. Bara Salzburg i sig ser ju ut som en sagostad. Är det någon av er som har varit där? Vad tyckte ni? Jag är ju ett stort Sound of Music-fan också så har länge velat besöka Salzburg bara för att det ser så vackert ut i filmen.

Phuuuu, två galna dagar i butiken avklarade! Det är så sjukt kul att jobba när det är så mycket att göra och alla kunder är julglada! Nu ska jag baaara ha en lugn ensamkväll hemma med första delen av nya Gilmore Girls (äääntlingen!!) och en massa te. Har haft så många roliga kvällar nu men oj så jag sett fram emot en ensamkväll. Måste ladda batterierna i lugn och ro lite! Imorgon ska jag vara på jobbet tidigt för adventsfrukost med alla mina kollegor och efter jobbet blir det advetsmys hos mamma och pappa. Godnatt finisar!

2 svar till “JULRESA TILL SALZBURG!

  1. Astrid skriver:

    Åh va härligt!

  2. Marjaana skriver:

    I just booked tickets to Salzburg on cybermonday 😊😊 Me and my fiancee are going there at the end of January. We will be there for a whole week. If you could post some tips after your trip it would be awesome 😘😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.