Everyday

ADVENTSTÄVLING: VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

personlig-almanacka

Dags för första adventstävlingen! Idag har 3 av er möjlighet att vinna en egendesignad almanacka från personligalmanacka.se. Ni som hängt med här länge vet att jag alltid själv använder dessa kalenderar, jag tror att det är 5e året dom är med och har en tävling här under julen! En riktig stammis med andra ord. På bilden ser ni hur min nya ser ut, jag gjorde en liten design med min företagslogga + clipart blommor som jag köpte till loggan (fick en hel del extra på köpet som ni ser) haha. Är så himla nöjd!

Så, till tävlingen! Det enda ni behöver göra för att delta är att skiva en liten motivering i kommentarsfältet till varför just DU ska vinna en egendesignad kalender (glöm inte att skriva med mail). Jag drar en vinnare på måndag. Lycka till allihopa! 

45 svar till “ADVENTSTÄVLING: VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

 1. Rebecca Lahti skriver:

  Jag skulle vilja vinna denna kalender då jag börjar mitt andra år på min utbildning i januari! Jag brukar alltid köpa en ny kalender för varje år, en av alla roliga saker med ett nytt år och det skulle kännas lyxigt att vinna en, speciellt en egendesginad!! 🙂

  [email protected]

 2. Agnes Thurfjell skriver:

  Åh så himla roligt! Jag tycker jag borde vinna eftersom jag har använt almanacka sen 8an och det är bland det bästa som hänt mig. Är nästan aldrig stressad längre -för allt står nerskrivet. Sen att det händer så mycket roliga saker nästa år – Indien i en månad, utbytesstudent till Spanien en vecka, studenten, ladda upp inför mitt aupair år i USA. Därför skulle det vara så roligt att ha med en almanacka som verkligen är jag, och som jag kan få designa själv så jag rymmer att skriva ner allt (något som jag saknar i de flesta andra)! Bland det bästa jag vet är att gå tillbaka och kolla i mina gamla, och tänk efter en sånt händelserikt år vad kul det skulle vara att gå tillbaka och läsa hur vardagen såg ut. Sen att det redan står ett presentkort från personligalmanacka.se på min önskelista tyder väl på att det är något jag verkligen vill ha! 😃

 3. emma skriver:

  Jag är gravid och ska ha barn i mars, och ALLA pengar går åt till att inhandla saker för bebisens ankomst vilket betyder att jag redan börjat prioritera bort mig själv och inte köpt något ”lyxigt” på en lång tid, och så lär det se ut framöver. Jag är ett kontrollfreak och det skulle verkligen kännas lyxigt att få vinna en egen almanacka! Dels för att det hjälper i vardagen och att jag älskar att ha koll, men också för att det är en lyxig bonus i vardagen.

 4. Emelie Carlsson skriver:

  Skulle vara så kul att vinna en personlig almanacka så att jag kan styra upp mitt kaosiga plugg-liv. Just nu sitter post-it lappar överallt för att jag ska komma ihåg allt jag ska göra. Tack för en superbra blogg! 🙂

  [email protected]

 5. Emelie Carlsson skriver:

  Skulle vara så kul att vinna en personlig almanacka så att jag kan styra upp mitt kaosartade plugg-liv haha Just ni sitter post-it lappar överallt för att jag ska komma ihåg allt. Tack för en toppen blogg! 🙂

  [email protected]

 6. Emma skriver:

  Jag har tidigare inte använt kalendrar då jag tyckt att jag kan komma ihåg det mesta i huvudet. I höstas började jag dock på min första termin på juristprogrammet i Uppsala. Det är fantastiskt roligt men vi jobbar i ett snabbt tempo och det är mycket att göra. Det är mycket att hålla koll på och det är svårt komma ihåg allt utan att skriva ned det. En ny kalender som jag dessutom kan designa själv skulle både förenkla och förgylla min vardag, speciellt i mörka tider då jag sitter inne och skriver PM 🙂
  [email protected]

 7. Caroline Johansson skriver:

  Jag skulle vilja vinna en personlig Almenacka för att ge bort till min syster i julklapp. Hon har både plugg, jobb och fritidsaktiviteter i sitt liv och skulle behöva strukturera upp det i en fin kalender som ger henne motivation till vardagen!

 8. Mathilda skriver:

  Åh hade denna för fleeeera år sen, dom är bäst! Skulle verkligen behöva en ordentlig kalender, den i mobilen håller inte måttet längre. Med plugg i 150% takt och två extrajobb vid sidan om är det svårt att strukturera upp vardagen. Jag behöver få in ordning och reda i mitt liv igen, kontrollfreaket i mig skriker! Tack för en blogg som inspirerar mig dagligen efter alla år ✨
  [email protected]

 9. Josefina skriver:

  Oj! Jag total älskar kalendrar! Älskar att fylla i dem och har på det sättet mycket bättre koll på vad som händer vissa datum, plugg, tentor, födelsedagar, tävlingar, etc. Skriver i princip upp precis allting i min kalender haha. Och genom att få designa sin helt egna skulle den bli helt unik och jag skulle välja en massa peppande och inspirerande bilder, bilder som gjorde mig glad då jag tog fram den! 🙂 (Tycker inte de kalendrar som säljs i butik är så snygga och har ofta inte det innehållet jag hade villat ha). God Jul och tack för en super inspirerande blogg! 🙂

  [email protected]

 10. Janina skriver:

  Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka för att planera upp min vardag. Jag har nyligen påbörjat behandling för anorexin som jag kämpat med i snart 10 års tid och kommer vara i behandling en längre tid framöver för att kunna bli frisk. Jag har lovat mig själv att det ska gå den här gången, att jag ska våga gå hela vägen och släppa taget om sjukdomen. Den här kalendern skulle underlätta min vardag då jag behöver ha mycket struktur och planering för att få vardagen att gå ihop. Måltider ska planeras, olika tider ska passar och varje vecka har jag olika mål jag jobbar emot. Vore skönt att samla allt detta på ett och samma ställa och en sån här kalender vore perfekt!
  [email protected]

 11. Jessica skriver:

  Jag har aldrig använt en almenacka då jag tänkt att jag kommer komma ihåg allting i huvudet, men nu har jag börjat inse storheten i att ha saker och ting nedskrivna så jag slipper ha ett virrvarr av olika planer i huvudet. Därför skulle det vara extra kul att vinna denna tävling så jag kan starta mitt nya organiserade liv med en fin och rolig almenacka!:D

  [email protected]

 12. Matilda skriver:

  Vad roligt med en adventstävling! Jag skulle gärna vilja vinna en personlig almanacka då ordning och reda är a och o om man ska fixa sista året på utbildningen. Till sommaren tar jag examen här i Oxford och efter det så bär det troligtvis av till norra delarna av England för jobb om allt går som jag hoppas. I och med att det är så mycket som förändras i mitt liv så hade det varit extra roligt att ha en personlig almanacka med sig på denna resa för att ha full koll på allt som händer med deadlines och jobbansökningar och så vidare. Helt enkelt ha en hjälpande hand i vardagen! 🙂

  [email protected]

 13. Amanda skriver:

  Åh vilken bra tävling!
  Jag skulle vilja vinna för att helt enkelt kunna strukturera upp vardagen på ett snyggt sätt. Första halvåret kommer vara fyllt av examensplugg och lite festligt därtill medan andra halvan av året kommer bestå av jobb och massa resor!! Äntligen är examensåret här!!
  /Amanda
  [email protected]

 14. Issbe skriver:

  Hade blivit så glad om jag vunnit och kunnat ge den till min tvillingsyster! Hon är den mest godhjärtade och kreativa människa jag känner, men också den mest ostrukturerade haha. Hon glömmer ganska ofta saker och dubbelbokar, sen blir hon så ledsen och får så dåligt samvete när hon får ställa in något… Detta hade ju varit den absolut bästa julklappen till henne!!
  [email protected]

 15. Isabell skriver:

  Hade blivit så glad om jag vunnit och kunnat ge den till min tvillingsyster! Hon är den mest godhjärtade och kreativa människa jag känner, men också den mest ostrukturerade haha. Hon glömmer ganska ofta saker och dubbelbokar, sen blir hon så ledsen och får så dåligt samvete när hon får ställa in något… Detta hade ju varit den absolut bästa julklappen till henne!!
  [email protected]

 16. Isabell skriver:

  Jag hade blivit så glad om jag vunnit och kunnat ge den till min tvillingsyster! Hon är den mest godhjärtade och kreativa människa jag känner, men också den mest ostrukturerade haha. Det är ofta som hon glömmer saker och dubbelbokar, sen blir hon så ledsen och får dåligt samvete när hon får ställa in… En sån här almenacka hade ju varit perfekta julklappen till henne!!
  [email protected]

 17. Emelie skriver:

  Vore kul att vinna så jag kan ge en personlig almanacka till min mamma i julklapp. Vi är båda två personer som inte klarar oss utan och skriver ner allt, verkligen allt, så det vore roligt att få designa en personlig almanacka och ge till henne!

 18. Ljuva Julia skriver:

  underbar tävling! Jag vill verkligen vinna. Jag har en väggkalender som ju går ut i december så skulle investera vinsten i en väggkalender.

  Jag vill vinna för att jag lever med en man som har utmattningsdepression (och jag själv har tvångssyndrom) så att planera våra vardagar och olika aktiviteter – vi förtjänar en helt enkelt! <3

  [email protected]

 19. Camilla skriver:

  Hej!

  Nu närmar sig den stora dagen.
  Det börjar vara dags att ta sig själv i kragen.

  Jag och min pojkvän ska gifta oss
  Nu är det på tiden att jag planerar loss.

  Allt ska skrivas ner och allt ska tänkas på
  Översikten jag önskar skulle jag med en almanacka få

  En bra planering kommer bröllopsfesten underlätta
  Och jag får mer ordning på bland annat den mat som gästerna ska mätta

  Telefonsamtal ska ringas, bröllopsmöten ska planeras in
  Innan jag på bröllopet får säga ”Jag villa vara din”

  Skulle det bli jag som är den lycklige vinnaren av en personlig almanacka
  Då skulle jag verkligen tacka!

  [email protected] 🙂

 20. Petra skriver:

  Vad kul! Hade älskat att vinna. I december är jag halvvägs på min utbildning. Det har vart en kamp men jag är så himla stolt över mig själv. En ny och fin kalender hade vart perfekt för motivationen! Som ett helt nytt åt med tomma sidor att fylla med allt nytt och spännande som händer…

  [email protected]

 21. Maja skriver:

  Åh har länge velat skaffa mig en sån fin almanacka, men det har inte blivit av.
  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna tävlingen för att jag helt enkelt är en SÅ snurrig vimsig person och ska ha som mål inför 2017 att strukturera upp mitt liv. Bli bättre på att skriva listor till mig själv och bli bättre på planering! Och med en sån här fin Almanacka kan de troligtvis bli både lättare, och roligare! 😍

 22. julia skriver:

  Kul med tävling! Jag vill gärna vinna för att kunna ge den i julklapp till min storasyster som äntligen kommit in på en utbildning hon länge velat gå. Hon gillar att använda kalendrar och strukturera upp varje vecka i minsta detalj, så att få designa sin egen tror jag skulle vara den perfekta gåvan till henne.

 23. Linda skriver:

  Åh, har varit med varje gång du har tävlat ut en kalender, men aldrig haft den turen att vinna! Kör på igen så får jag hålla tummarna 🙂

  Jag har nyligen flyttat hem till Sverige igen efter att ha jobbat utomlands ett tag. Nu har jag ett fast jobb här hemma som jag är så glad över. Anledningen att jag vill vinna är för att jag är urkass på att hålla koll på mina arbetstider (samma antal timmar varje vecka, men alltid olika dagar) + att jag skulle behöva något att skriva i när alla mina djur ska på veterinärbesök, jag själv ska till optiker, läkare osv osv. Det hade underlättat för mig så mycket!! 🙂
  [email protected]

 24. Då 2017 ska bli mitt år, måste allt planeras som bara går
  Ny på plugg i business o projektledning, ja det är min största anledning
  Stora drömmar, mål och idéer jag även har, hela min hjärna det upptar
  Flytta hemifrån är också en del av min nya vuxenroll, och helst vill jag ha det under hundraprocentig kontroll
  Helst med en almanacka som är lite extra fin, mest för att bloggbilderna inte ska bli pin
  För att skriva ner gör det såklart lite mer lätt, och det är då som allting blir helt rätt

  [email protected]

 25. Sanne skriver:

  Åh, jag skulle verkligen vilja vinna för att jag börjar på ett nytt jobb i januari samtidigt som jag börjar sista terminen på min utbildning så behöver verkligen vara organiserad! Älskar struktur och organisering, men har blivit dålig på det nu när jag har varit student de senaste tre åren eftersom jag inte har prioriterat att köpa en almanacka för studiebidraget. Har istället skrivit allt i mobilen vilket bara blir rörigt och gör en mer stressad.. Jätterolig tävling! 🙂
  [email protected]

 26. Erika skriver:

  Mina nära tjatar jämt på mig att jag behöver en kalender då jag har så himla mycket i huvudet hela tiden. Har tänkt att köpa en ett tag, men glömt bort! Haha. Det vore väldigt kul med en personlig 🙂

  [email protected]

 27. Fanny skriver:

  Eftersom jag älskar ordning och reda hade en snygg almanacka varit perfekt! Dessutom är jag student och har många planer framöver. Kram ☺️

 28. Natalie skriver:

  Åhh!! Det hade varit en perfekt julklapp till min stressade mamma som alltid planerar in för mycket för att hon inte skriver upp vad hon ska göra. Ser framför mig hur jag designar en almanacka med hennes hund på framsidan 😍 Det skulle helt klart kännas som en perfekt julklapp, personlig och genomtänkt! 😄

  [email protected]

 29. Emelie skriver:

  Med ett nystartat företag skulle de va perfekt med en almanacka som man kan designa själv. Skulle verkligen vilja ha en med min egen logga på, vilken boost! 🙂

 30. Frida skriver:

  2017 är året jag kommer påbörja min drömutbildning jag länge kämpat med att komma in på, nämligen psykolog. Universitetet kommer kräva mycket studerande och planerande av mina studier, vilket bara skriker almanacka! Dock har jag aldrig använt en riktig, utan mest skrivit ner viktiga datum i mobilen. Jag tror att detta skulle kunna vara ett bättre koncept under mina studier, och att få göra den personlig är ju bara såå kul med tanke på att pluggandet och nedräkningar till tentor kommer vara mindre roligt. Här kan man ju också skriva roligare anteckningar och studentlivet kommer vara späcket med sittningar och liknande. Jag tror att en almanacka skulle passa mig perfekt!
  [email protected]

 31. Elin skriver:

  Jag vill gärna vinna denna almanacka för att kicka igång ett grymt 2017! 🙂
  [email protected]

 32. Julia skriver:

  Jag ska under 2017 ta studenten och planerar även att börja högskolan till hösten, utanför skolan tränar jag väldigt mycket vilket betyder att planering alltid krävs. Har jämt och ständigt min kalender med mig överallt och att få ha en sådan fin och lyxig kalender skulle vara ett riktigt plus!
  [email protected]

 33. Frida skriver:

  Jag (eller egentligen min mamma) förtjänar såå mycket att vinna den här kalendern. Hon har precis börjat på ett nytt jobb med nya rutiner och kan tänka mig att det blir lite snurrigt i huvudet då! Så den önskar jag ge henne i julklapp 🙂

 34. Elin E skriver:

  Jag skulle verkligen behöva en ny kalender. Jag står precis framför enorma förändringar i mitt liv och behöver något för att kunna hålla koll på allt. Jag ska precis flytta ihop med min pojkvän som är den första jag ska bo med och jag ska samtidigt påbörja min sista termin med D-uppsats innan 5 års studier äntligen kommer till sitt slut. En personlig kalender hade varit roligt att få samla allt som jag ser framemot för att göra 2017 till mitt bästa år hittills! ♥

  [email protected]

 35. Sanna skriver:

  Wow, vilket lyxigt och bra pris! Behöver verkligen en ny almanacka inför det nya året, för bra planering är något som är A och O för mig och för de krävs en bra kalender. Så det vore fantastiskt att få chansen att vinna denna, och för en gång skull få lyxa till det lite med en personlig en. Det är nämligen något som ekonomin inte alls tillåter mig som ensamstående mamma. Det är därför något som skulle betyda lite extra.

  Kram Sanna
  [email protected]

 36. Paula Jacobsson skriver:

  Nytt år och verkligen dags för en ny almanacka igen, gärna skulle jag vilja ha en sådan där perfekt jag själv har fått tagit fram! Efter att varit sjukskriven för utbrändhet i våras så har jag verkligen försökt att lära mig att planera på bästa sätt för att inte hamna där igen. Hittills har det gått bra men nu är det nytt år och min gamla kalender är slut. Det vore då perfekt med en ny här!

  Juliga kramar!
  Paula
  [email protected]

 37. Jag är en riktigt organiserad och strukturerad person, mycket tack vare att jag har min kära almanacka! Eftersom jag dessutom är lite av en perfektionist är det svårt att hitta en där perfekta almanackan ute i butikerna och att därmed få designa min alldeles egna, helt efter mina behov hade varit helt fantastiskt! En julklapp till mig själv! 🙂

  Mail: [email protected]

 38. My skriver:

  Perfekt för mig som älskar att planera, att göra det med stil känns ju ännu roligare. [email protected]

 39. Cherie skriver:

  När man jobbar som vikarie är det många tider och adresser att hålla ordning på så därför hoppas jag på att vinna en egen för då lär ingen ta fel på min kalender iaf (som råkat hända ibland). Perfekt också att skriva upp dagistider för dottern och annat roligt som händer 🙂

  [email protected]

 40. Nathalie skriver:

  De som känner mig vet att jag är den mest organiserade personen som finns. Har ett nytt jobb som förskolevikarie och behöver en kalender där jag kan skriva alla måsten jag har och tider. Har allting i mobilen men efter att den fler än en gång gått sönder och alla tider och antekningar försvunnit hade det varit underbart med en kalender till sist

  [email protected]

 41. Jenny skriver:

  Att kombinera pendlande till sin drömutbildning och långdragna utredningar på sjukhuset är inte lätt, men det ska inte få stoppa mig från att nå mina mål. Med en kalender så fin och personlig som dessa kan bli skulle planerandet bli mycket enklare och roligare. Om en timme åker jag till sjukhuset för att påbörja nästa undersöknings-race, men jag har bestämt mig – det ska inte få stoppa mig från att klara min utbildning. Min situation kräver stor planering och att samla det i en personligalmanacka vore helt perfekt.

  [email protected]

 42. Jenny skriver:

  Att kombinera pendlande till sin drömutbildning med långdragna utredningar på sjukhuset är inte lätt, men inget ska få hindra mig från att nå mina mål. Med en kalender så smart och fin som dessa kan bli, skulle snickrandet av vardagen bli mycket enklare. Om en timme åker jag till sjukhuset för nästa undersöknings-race, men jag har bestämt att inget ska få hindra mig från min drömutbildning, Min situation kräver mycket planering, och en personligalmanacka skulle det bli mycket underlättande och roligare.

  [email protected]

 43. Elise skriver:

  Jag har alltid använt almanackor för att jag älskar att ha allt uppskrivet, använda olika färger och ha allt jag ska göra uppskrivet. Organiserat är det bästa. Personlig almanacka hade ju varit en dröm. Det är så smart affärsidé och har varav hört bra saker om den!
  [email protected]

 44. Elise skriver:

  Åhh, min mejladress blev fel!! [email protected] skulle det vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.