Everyday

FÖRSTA ADVENT

Processed with VSCO with m5 preset

Hej på er! Förlåt för sen uppdatering idag, jag har som sagt jobbat galna dagar hela helgen! Efter jobbet idag åkte jag med mamma hem till Sigtuna. Hur fantastiskt var det inte att vi fick ett lager snö idag lagom till första advent? Det var nog någon tomtevädergubbe som hörde mig idag! Det var så stämningsfullt att åka hem när allt var vitt och man såg det lysa stjärnor och adventsljusstakar i alla fönster.

forsta-advent-8

När vi kom innanför dörren hade pappa gjort så mysigt! En brasa brann i hallen, varenda ljus i hela huset var tänt och han hade dukat upp ett enklare julbord med julskinka och vörtbröd, risgrynsgröt, sill och potatis. Mmmm! Blev lycklig och fick julstämning i hela kroppen!

Processed with VSCO with a5 preset

Myyyspys med hela familjen samlad! Mamma, pappa, lillebror och Jesper. Tyvärr så fick jag ingen bild på alla, förmodligen för att jag var så hungrig och galet trött… hahha. Vi satt i alla fall i sofforna och åt för högsta myseffekt!

forsta-advent-9

Fick ladda upp med lite mys med min kissemiss också! Har har denna fluffboll i mitt liv i 15 år nu. Önskar verkligen att jag hade kunnat ta honom med mig när jag flyttade hemifrån men det kändes lite taskigt att ta honom från ett hus med tomt till en liten etta i stan! Jag ska dock snart vara kattvakt vilket jag längtar efter 🙂

Processed with VSCO with m6 preset

Kvällen slutade med flera koppar glögg och Rappakalja vilket jag vann lite oväntat! Både mamma och Jesper är ju riktiga smartisar när det kommer till knepiga ord så trodde inte att jag hade en chans men det gick minsann!

Nu ska jag sooooova så sött! Jag glömde helt bort att ni ska få tävlingar varje advent så första tävlingen kommer imorgon istället då jag snart somnar framför skärmen här. Sov så gott så hörs vi imorgon! 

5 svar till “FÖRSTA ADVENT

 1. Jasmine skriver:

  Så otroligt mysigt hem!

 2. Sofia skriver:

  Hej!
  Åh så mysigt detta ser ut. Som läsare gör det mig glad att läsa om glada personer.
  Jag läste ditt inlägg om press och stress. Jag måste säga att det är tyvärr väldigt tråkigt att man idag är då stressad hela tiden och att man ska hela tiden få gjort saker. Självklart saker som man vill och en del måsten.

  Jag har själv kommit fram till att jag har satt mina arbeten i första hand, då jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv.
  Det är smart då jag bygger för min framtid men samtidigt förlorar jag på sociala plan. Att kunna koppla av med en bok och en kopp te är inte fel. Men en kopp te i sällskap med bra vänner lyfter en.
  I somras hittade jag en del av mig själv bland tre andra kompisar som jag aldrig har umgåtts med som en kvartett innan. De tre tjejerna fick mig att känna att jag ville leva i nuet o jag blev levande igen. Jag tycker mycket om mina jobb men samtidigt tar de mer från mig än vad de ger.
  En bra lön javisst, men ingen livskvalité direkt. Mina kompisar är idag på olika håll då två är utomlands och en annan jobbar en hel del. Men så fort jag kommer träffa dem igen så känns det nog som om att inte en dag har gått.

  Konstig kommentar här mitt under adventstid, men jag ville få lätta på hjärtat då det behövs.
  Som en av dina bloggläsare så vill jag säga att jag tycker om alla inlägg som dyker upp, då man får lära känna dig mer. Jag har sagt det tidigare och säger det igen. Du är en stor förebild och inspirationskälla. Du får mig att vilja hitta något som gör mig lycklig och inte sluta kämpa!

  Massa massa styrkekramar
  Sofia

 3. Nike skriver:

  Älskar ljusstakarna på bordet! Har du någon aning om var de kommer ifrån? 🙂
  (På bilden där maten är uppdukad, de svarta som ser ut som kottar upptill)

 4. Astrid skriver:

  Gud vad mysigt det ser ut! Skönt att få ladda batterierna lite 🙂

 5. Jenny skriver:

  Åh vad mysigt! Härligt att spela brädspel med familjen, det hör till en mina favoritsysselsättningar under julhelgen och har blivit något av en tradition i min familj. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.