Everyday

VECKANS PLANER

Soluppgången i morse

Hej hej hallå! Idag jobbar jag min sista dag på Blomsterriket den här veckan. Jag har ju som ni vet varit väldigt stressad över företaget och allt kring det det senaste så det ska bli superskönt att få lite tid till att jobba med en del av det nu de kommande dagarna. Jag är lite sen iväg nu så jag måste sätta fart men jag tänkte dela mina veckoplaner med er först! Ha en härlig dag!

Måndag: Jobba på Blomsterriket hela dagen och sedan på kvällen ska jag och Matilda sitta och brainstorma lite tillsammans och ta fram kreativa idéer till ett designkoncept för ett av mina brudpar. Jag har kört fast lite i mitt eget huvud så jag är så tacksam över att ha en så duktig vän att bolla med!

Tisdag: Kontorsjobb hemifrån hela dagen och middag med Jesper, Frida och Christoffer!

Onsdag: Springa ärenden på förmiddagen (kanske få några julklappar köpta?), budgetmöte med en av mina brudar och planeringseftermiddag.

Torsdag: Packa, packa, packa och åka till Salzburg på kvällen!

Fredag: Salzburg!

Lördag: Salzburg!

Söndag: Salzburg och hem till Stockholm på kvällen!

Ett svar till “VECKANS PLANER

  1. Cherie skriver:

    Vilken rolig vecka du ser ut att ha framför dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.