Everyday

PIZZA NIGHT

Processed with VSCO with a5 preset

Lite bilder från igårkväll när vi hade Frida och Christoffer över på tisdagsmiddag! Vi beställde hem goda pizzor som vi delade på, drack vin och pratade om allt från tv-serier och vuxenlivet till döden och noshörningar. Så himla mysigt! Älskar speciellt att göra sånthär på vardagar då det verkligen blir extra guldkant på veckan då, jag gillar inte riktigt när allt ska cirkulera kring helgen hela tiden.

Jag hade egentligen tänkt skriva ett stort inlägg om HSP idag som veckans kvalitétsinlägg men jag har verkligen inte funnit ro att göra det. Jag har varit lite för uppstressad hela tiden för att kunna sätta mig ner och ”drunkna” i ett ämne sådär, speciellt när jag inte kan beräkna hur lång tid det kommer att ta nu när varenda timme är värdefull. Så, istället har jag valt att ge mig själv ledigt ikväll och se klart på det sista Gilmore Girls-avsnittet (vet inte hur länge till jag kan undvika spoilers) och umgås med Jesper då det är vår sista kväll tillsammans på en vecka. Packningen får också vänta tills imorgon!

.

pizza-night-4

2 svar till “PIZZA NIGHT

  1. Jenny skriver:

    Vad mysigt! Jag försöker febrilt undvika alla Gilmore-spoilers, eftersom jag inte sett alla avsnitt ännu. Det går sådär, såå svårt då det överallt skrivs om den nya säsongen, haha. 🙂

  2. Alexandra skriver:

    Åh vad mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.