Everyday

VECKOPLANER

 

Hej hej hallå! Här kommer veckans planer, lite sent eftersom att jag landade från Österrike i natt och sedan åkte direkt till jobbet imorse. Jag har i alla fall haft en helt fantastisk helg som jag ska dela mer av med er snart i lite olika format. Det blev en massa julkänslor och så mycket vacker natur! Nu ska jag titta på några avsnitt av This Is Us och tända lite ljus, ska bli supermysigt efter en lång dag 🙂 

Måndag: Jobba hela dagen på Blomsterriket

Tisdag: Kontorsjobb på förmiddagen och sedan lunch med en gammal vän från grundskolan som jag inte träffat på många år, så himla kul! På eftermiddagen kommer Matilda hem till mig för julbak och och en riktig julkväll med glögg, julfilm, julklappsplanering och givetvis julgodis!

Onsdag: Jobba hemma på förmiddagen och på ett café med Nina på eftermiddagen följt av ett planeringsmöte med ett av mina brudpar.

Torsdag: Ledig!

Fredag: Frukostmöte med en av mina brudar och sedan julklappsshopping på eftermiddagen.

Lördag: Jobba på Blomsterriket hela dagen och personalfest i Sala på kvällen!

Söndag: Jobba på Blomsterriket

3 svar till “VECKOPLANER

 1. Eira skriver:

  Låter som en härlig vecka!!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det blir det verkligen! 🙂

 2. Agnes Thurfjell skriver:

  Vem vann personligalmenacka presentkortet? 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.