Home

APARTMENT MAKEOVER: UPDATE 1

gardin-1

Dags för en liten uppdatering på lägenhetsmakovern! 

Det första som har hänt är att jag äntligen fick tag på gardiner! Att hitta 3-meters var inte det lättaste ska jag säga er, men så var jag inne i en tygaffär för att köpa tyg till ett bröllop och då hittade jag dessa, och blev sååå nöjd. Kan inte förstå att jag inte haft gardiner tidigare, de gjorde ju hela rummet mycket varmare och mer ombonat! Den första kvällen de hängde uppe hajade jag till varenda gång jag såg dem för att det verkligen kändes som ett helt nytt rum. Tänk vad lite gardiner kan göra va! Jag har även köpt hem en Rosenskärm från jobbet som ni ser i fönstret, och ljuslyktan fick jag i julklapp av Matilda, även den från Blomsterriket. Next upp i denna hörna är överkast och nya lampor! Jag har även börjat spana på en tavla och matta till soffdelen.

Annars idag har jag jobbat en del framför datorn och ringt några samtal för att dubbelkolla grejer inför det kommande bröllopet. Det kommer vara mycket fokus på just det nu det kommande veckorna då det börjar närma sig ordentligt! Sedan var jag iväg och tog en fika med en jätteduktig tjej som precis börjat samma bröllopsutbildning som jag gick. Så himla roligt och energigivande! Nu ska jag storstäda lägenheten, skicka iväg ett nytt bloppislass med kläder och sedan ta heeeeelg. Ska bli underbart att vara ledig i 3 hela dagar!

gardin

5 svar till “APARTMENT MAKEOVER: UPDATE 1

 1. Anonym skriver:

  Vad gick du för bröllopsutbildning?

 2. Jenny skriver:

  Ja, gardiner gör verkligen mer än man tror! Jag satte upp gardiner i min lägenhet efter att ha bott där ett halvår och det blev verkligen som en helt ny, mer hemtrevligare lägenhet efter det.

 3. Malin skriver:

  Så himla fint!!!

 4. maria skriver:

  Haha gardiner var typ det första jag köpte till min lägenhet! Tycker ett rum känns så tomt och ofärdigt utan det! Superfint blev det!!

 5. Madeleine skriver:

  Åh så fint du har det, och som du säger gör gardiner en enorm skillnad. Det blir hemtrevligare och ombonat! 🙂
  Jag är också nyfiken på vilken av utbildningarna du gick?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.