Work

STUDIO DAY

Processed with VSCO with a5 preset

.

Hemma från en så rolig och kreativ dag med de andra tjejerna i Those Lovely Days! Det är sjukt hur en sådanhär dag verkligen kan tömma en på energi totalt samtidigt som den ger om något ännu mer och man nästan känner sig lite high on life när man kommer hem. Dagens tema var DIY så vi har fotat massor av recept, dukningar, gästpresenter, blommor, sminkingar osv som vi sedan ska blogga om på TLD. Maxinspiration för blivande brudpar utlovas! Sedan jag kom hem har jag betat av mailen och nu blir det en galet lugn myskväll i soffan för att ladda upp inför mässan imorgon.

Igår fick jag förresten TRE nya bröllopsbokningar! Jag vet inte vad som hände just igår, men det verkade vara beslutens dag. Så nu är det stopp och belägg med boknigar för 2017 då jag är helt fullbokad. Det känns så sjukt, tänk om jag hade vetat det när jag startade upp? Att jag skulle vara fullbokad min första säsong med så många spännande och inspirerande brudpar! Så extremt tacksam och taggad!

.

Processed with VSCO with a5 preset

.

Min fina (och så duktiga!) praktikant Nina fick vara sminkmodell!

.

studio.

Linnéa hade med sig en massa fina blommor för att visa hur man enkelt kan arrangera dem till ett bröllop

.

Processed with VSCO with a5 preset

Dukningskaos på golvet!

. Processed with VSCO with a5 preset

.

Spontanstylade två bord till Linnéas blomsterarrangemangs färdig-bilder!

.

Processed with VSCO with a5 preset

.

Denna bilden får avsluta inlägget! Såhär roligt kan det vara att vara min praktikant 😉

6 svar till “STUDIO DAY

 1. ISA skriver:

  men så roligt att det går så bra fining!! Verkar vara så kreativt och kul jobb det där. Heja <3

 2. Sofia skriver:

  Din tröja är magisk! Vart är den ifrån? Btw, ballt att det går så bra för dig!

 3. Astrid skriver:

  Grattis till bokningarna! Så kul!

 4. Minna skriver:

  Grattis till alla bokningar! Måste kännas underbart att din dröm gått i lås

 5. enna skriver:

  Ett utav mina drömjobb!!

 6. Johanna skriver:

  Så fint det ser ut! Hoppas vi får se bilderna sen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.