Everyday

MY WEEK THROUGH MY PHONE

Processed with VSCO with a5 preset

.

Dags för lite mobilbilder från förra veckan! Veckans huvudpunkter var helt klart fotograferingen i tisdags och mässan i onsdags. Såhär såg jag och Matilda ut när vi gick runt i Miljögårdens monter och köpte in galet mycket fint till våren! Handlade både till Blomsterriket och kommande bröllop.

.

veckoplaner-1

.

Lite mixade bilder från mässan! Älskar hur mycket inspiration man får 🙂

.

mobilbilder

.

Vi var ute och åt middag med personalen! Jag fick välja restaurang så jag tog med dem till min favorit Mellow 🙂

.

veckobilder

.

1 – Myslunch! Tar alltid fisk när jag äter ute nu för tiden, måste passa på då jag inte själv är så bra på att laga fisk! 2 – Unnade mig en massage i fredags kväll, veckans bästa beslut! En present till mig själv för att jag blivit fullbokad för 2017. 3 – Vi frossar i tulpaner på Blomsterriket nu! 4 – Lite detaljer från tisdagens fotografering.

.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.