Everyday

OM ATT GÖRA SLUT

Det är så konstigt att dela sitt liv med någon, någon som både blir ens familj och ens bästa vän och sedan bara försvinner den. Helt plötsligt är man flera år tillbaka i tiden samtidigt som man inte alls är samma person som man var då. Äldre, men ändå yngre. Jag tänkte skriva här att jag och Jesper har gjort slut, men det känns mer rätt att skriva att det tog slut. Ingen gjorde något dumt, ingen skrek, ingen bråkade, vi bara utvecklades ifrån varandra helt enkelt. Jag tänker inte skriva något jättelångt, jag ville bara berätta för er varför jag har varit lite distraherad de senaste veckorna och det har varit pga. alla förändringar som skett. Jag mår bra och det känns som helt rätt beslut, men jag kommer sakna min bästa vän.

Hoppas ni alla får en fin lördag!

23 svar till “OM ATT GÖRA SLUT

 1. Jasmine skriver:

  Tycker alltid att det är så svårt att säga något ”bra” när något tar slut, för oavsett av vilken anledning det tar slut så är det alltid ledsamt. Men hoppas ändå att du mår bra Fanny! ❤

 2. Monika skriver:

  Förstår att det är en stor omställning, styrkekramar! 💕💕

 3. Lovisa skriver:

  Många kramar till dig Fanny, ur det ledsamma kommer så småningom glädjen igen. Kram <3

 4. Matilda Törnqvist skriver:

  Hej! Vad ledsen jag blir av att läsa detta.. Jag går själv igenom exakt samma procedur just nu, otroligt jobbigt fastän man vet att beslutet är rätt. Du verkar vara en fantastisk människa och jag läser din blogg så ofta jag kan! Skickar all min värme och kramar till dig under den här tuffa perioden <3

 5. Lovi skriver:

  ❤️

 6. Bea skriver:

  Massa kärlek <3 Antar att vi behöver ta oss igenom vissa kapitel i livet för att samla erfarenheter och visdom till kommande. Allt händer av en anledning och leder oss i sin tur till rätt öde. Du är grym!

 7. Carro skriver:

  Kram! Tråkigt när det blir så..<3

 8. Linda skriver:

  Åh, kramar till dig Fanny.
  Jag tror På något sätt att allt händer av en redan bestämd anledning, för att framtiden har något ljusare att bjuda på. Inte för att ni inte var ett fint par, för ni var verkligen perfekta i mina ögon, men den riktiga ”the one” finns där ute, där man minst anar det. Tror du förstår hur jag menar, och kag känner själv samma för min del. Kramar till dig! <3

 9. Jenny skriver:

  Så tråkigt, men ibland blir det så. Många kramar till dig!!

 10. Sofia skriver:

  Massa kramar till dig Fanny ❤

 11. Lotta skriver:

  Tråkigt och höra, Fanny. Jag går själv igenom samma sak just nu, och det är så fruktansvärt tungt. Det är som du skriver, jag mister inte bara min pojkvän utan även min bästa vän.
  Hoppas du mår bra iallafall, jag tycker verkligen om och läsa din blogg. Den är så mysig.
  Många kramar till dig.

 12. Laura skriver:

  Åh. 🙁 Blir ledsen av att läsa detta. Även om det är rätt beslut har du det säkert inte bäst i världen just nu. Massa kramar och kärlek!!

 13. Maja skriver:

  Åh, det är så svårt att hitta dom rätta orden att skriva så jag skriver såhär: många kramar till dig. ❤❤

 14. MALIN skriver:

  Fina fina du! Har följt dig sedan ni träffades. Så tråkigt att det tagit slut, men oerhört vuxet att hantera det på det sättet du gör. Ta hand om dig! Kram

 15. Marja skriver:

  Har så svårt att komma på de rätta orden så ta hand om dig Fanny och massa kramar till dig ❤❤

 16. Sara skriver:

  Åh va tråkigt att läsa detta Fanny! Ta hand om dig! Massor med kramar!! <3

 17. Elin S skriver:

  Massor av kramar till dig <3

 18. Tove skriver:

  ❤❤

 19. Julia skriver:

  Åh det högg till i hjärtat att läsa det här, och då kan jag inte föreställa mig hur du känner dig! massa kramar, <3 <3

 20. Emelie skriver:

  Den sista meningen stämmer så till hundra procent. Jag mår bra men kan ibland sakna min bästa vän. Gått/går igenom samma sak som du, vi gled ifrån varandra helt enkelt.. Det är jobbigt men det blir bättre ska du veta. Många kramar till dig <3

 21. Amanda skriver:

  Det måste vara väldigt jobbigt för er båda.

 22. Amanda skriver:

  Tror jag råkade skicka en kommentar som ej var klar.
  Måste vara väldigt jobbigt för er båda. Kan inte ens föreställa mig hur det känns. Hur konstigt det än låter så finns vi läsare här för dig 🙂 kram <3

 23. Rebecca skriver:

  Många kramar till dig Fanny <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.